Kristen Stewart paljastaa, mikä Karl Lagerfeldissa pelottaa

spl571667_030.jpg

Kun Karl Lagerfeld paljasti taannoin valinneensa Kristen Stewartin Chanelin uudeksi mainoskasvoksi, muotitalon vannoutuneimmilta faneilta menivät samppanjat väärään kurkkuun. Nyt Stewart paljastaa Grazialle, miksi suostui epätavalliseen yhteistyöhön ja mikä herra Lagerfeldissä ihmisiä pelottaa.

Stewart ei pidä itseään perinteisenä Chanel-naisena. Siksi hän hieman yllättyi, kun suunnittelija pyysi häntä Chanelin Paris-Dallas -kokoelman mainoskasvoksi. Jos kyseessä olisi ollut mikä tahansa muu Chanel-kokoelma, Stewart olisi kieltäytynyt kunniasta. Joulukuussa Dallasissa länkkäriteemaisen välikausikokoelman näytöstä seurannut Stewart oli kuitenkin näkemästään niin vaikuttunut, että päätti ottaa pestin vastaan. Näytöksessä ei nimittäin esitelty vain vaatteita, vaan kokonainen uusi maailma, jonka osaksi näyttelijä halusi päästä.

Lisäksi Stewart oikoo haastattelussa käsityksiä kärkässanaisesta Karl Lagerfeldista. Pelottavana miehenä pidetty Lagerfeld on kuulemma oikeasti erittäin herttainen ja helposti lähestyttävä persoona. Stewartin mukaan miehen hankala maine on keksitty juttu, sillä ihmiset saattavat pitää suunnittelijaa pelottavana tämän saavutusten ja aseman vuoksi.

Kristen Stewartin tuoreen Chanel-kampanja ja kuvausten behind the scenes-videon näet Grazian nettisivuilta.
 

Teksti: Laura Paananen, joka saattoi olla hieman epäileväinen Kristen Stewartin Chanel-kamppista kohtaan, mutta kuvat nähtyään yllättyi positiivisesti

Lähde: Grazia Daily

Kuva: Splash News

Kommentit (1)
  1. Minäkin yhdessä vaiheessa olin erittäin kiinnostunut CHANELIN puuhista.

    Kävin jatkuvasti niiden nettisivuilla ja olin yhteydessä asikaspalveluun..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *