Kristen Stewart on vuoden parhaiten pukeutuva nainen

Toimitus

Sitä ei ehkä neidon arkityylin perusteella heti uskoisi, mutta Kristen Stewart on juuri valittu vuoden parhaiten pukeutuvaksi naiseksi. Brittien Glamour-lehti järjestää vuosittain äänestyksen, jossa sen lukijat valitsevat vuoden tyylikkäimmän julkkiksen. Twilight-tähti voitti äänestyksen nyt jo toisen kerran peräkkäin.

Huolettomasta tyylistään tunnettu Kristen päihitti äänestyksessä kaksi brittityyli-ikonia, kun toiseksi eniten ääniä keräsi Emma Watson ja kolmannelta sijalta löytyi Kate Middleton. Punaisilla matoilla usein loistava Kristen lieneekin kerännyt tyylipisteensä lähinnä gaalapukeutumisensa avulla.

Kiitoksensa varmasti ansaitsee myös Kristenin luottopukijana toiminut entinen Balenciaga-suunnittelija Nicolas Ghesquière. Muotisuunnittelijan ystäväpiiriin kuuluva ja tämän muusana toiminut Kristen on usein nähty edustamassa Balenciagan näytöslavoilta tutuissa asuissa.

Muotitalon Florabotanica-hajuveden kasvona toimiva näyttelijätär tuskin kuitenkaan jatkaa Balenciaga-tyttönä kovin pitkään. Saksalaiselle 032c –lehdelle antamassaan haastattelussa Kristen vannoo seuraavansa Ghesquièrea minne tämä ikinä seuraavaksi meneekään. “En ole ikinä tuntenut oloani niin onnelliseksi, kuin pukiessani ylleni hänen vaatteitaan”, totaa Kristen lehden haastattelussa.

Lieneekö Kristenin voiton takana ollut Balanciagan huippumuotiluomukset, vaiko sittenkin brittihurmuripoikaystävä Robert Pattinson. Mene ja tiedä.

Teksti: Laura Paananen, joka usein nyökyttelee hyväksyvästi, kun Kristen astelee punaisille matoille, mutta joka ei ihan just nyt lämpene neidon “nousin juuri sängystä” arkilookille (paitsi silloin tietty, jos samassa kuvassa esiintyy myös se hurmuripoikaystävä).

Lähde: Glamour UK ja The Cut

Kuva: Splash News

Kommentoi