Kristen Stewartista Chanel-kasvo

bbmwfgyciaa9ym4.jpg

Karl Lagerfeldilla on uusi muusa. Nuorten Hollywood-tähtien kanssa kaveeraava Chanel-suunnittelija on valinnut uudeksi suosikikseen Twilight-leffojen tähden Kristen Stewartin. Vogue vahvistaa, että Stewart nähdään ensi vuonna Chanelin uutena mainoskasvona.

Tiistaina Dallasissa järjestetyssä Chanelin Métiers D’Art -näytöksessä edustanut Kristen Stewart nähdään muotitalon tulevan kevään kampanjakasvona. Kampanja julkaistaan toukokuussa ja Stewart poseeraa villistä lännestä inspiroituneissa vaatteissa. Karl Lagerfledin kuvaama mainoskampanja ei ole kaksikon ensimmäinen yhteistyö, sillä muodin monitoimimies kuvasi näyttelijää ensimmäisen kerran jo vuonna 2011. Esimakua tulevasta saatiin, kun näyttelijä saapui tiistaiseen näytökseen pukeutuneena muotitalon tuoreimpiin luomuksiin.

Aikaisemmin Balenciagan tuoksukasvona toiminut Kristen Stewart seuraa mainosdiilinsä myötä Blake Livelyn, Keira Knightleyn ja Diane Krugerin jalan jäljissä. Chanel on tunnettu siitä, että sen mainoskasvoina poseeraavat usein juuri tuoreet ja lupaavat näyttelijänimet. Nähtäväksi kuitenkin jää, poseeraako Stewart tulevassa mainoksessaan lehmityttönä vai intiaanina.

Teksti: Laura Paananen, joka oli hieman yllättynyt Stewartin tuoreesta pestistä, sillä muotimedioissa liikkui tovi sitten huhuja myös Rita Oran ja Chanelin yhteistyöstä

Lähde: Vogue UK

Kuva: Chanel Twitter

Kommentit (1)
  1. OlemusAjattelija
    15.12.2013, 20:47

    Päätin kommentoida nyt kun minulla oli viimein aikaa katsoa tämä Teksas-kokoelma. Lagerfeldin Chanel on aina ollut hirveän teinix, näin myös kauheassa Chanel pre syksy/talvi kokoelmassa. Tämä on itselleni hirveän ristiriitaista, sillä nimen Chanel tulisi merkata tyylikästä Chanel-naista, jonkalaisena näen vaikkapa Cate Blanchetin hahmon Blue Jasminessa, jolla on ainakin tyyli on kohdallaan, ellei mikään muu. mitäänsanomaton Stewart sopii Lagerfeld-linjaan, ei siihen mitä minun mielikuvieni Chanel on.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *