Kuinka myöhään pitää bailata, jos bailaa aamuun asti?

tomcruise21_0.jpg”Soitellaan tuossa alkuillasta, eli kello 15.”  Eh, eikös tuo ole vielä iltapäivää?

Intouduimme miettimään toimituksen porukalla, mitä epämääräisillä ajan ilmauksilla tarkoitetaan. Täten julkistimme ehdotuksemme uusiksi ajanmääreiksi, jotka kaikki ymmärtävät. Oletko samaa mieltä, vai rukataanko listaa?

1. Aamupäivä alkaa aamun jälkeen eli kello 10. Poikkeus: kaikki aika ennen toista kahvikupillista lasketaan aikaiseksi aamuksi.

2. Lounasaika julistetaan klo 11–14. Kello kahden jälkeen lounastavat ihmiset, millä te täytätte mahalaukkunne aamuisin?

3. Alkuilta 1617.30. Talvella tosin ilta alkaa jo aiemmin, mutta ennen neljää taitaa olla liian aikaista cocktaileille?

4. Puoliltaöin: 23.30–00.30. Tämä on tietysti venyvä käsite, jos pitää kertoa nukkuvalle puolisolle aamulla, moneltako tuli kotiin.

5. Aamun pikkutunneille valvomisella toivomme tarkoitettavan vähintään kello kahta. Oikeaoppisesti kai jo kello yksi olisi pikkutunti, mutta pikkutunnit-ilmauksesta saa kyllä kuvan, että on valvottu pikkusievässä, pikkumusta päällä, pikkuisen pitenpään kuin oikeasti myönnetään.

+1: Aamuun asti bailaaja bailaa kello viiteen. Viimeisen tunnin taksijonossa seisomista ei lasketa bailaamiseksi! Bailaaja löytää vinkkejä muun muassa jaksamiseen ja skumpan nopeaan viilentämiseen tästä toimituksen jutusta.

Kuva: Splash News/AOP

Mitä mieltä sinä olet?

Kommentit (8)
  1. Mulla se on kyllä ollut niin, että jos aamuun asti menee, niin se tarkoittaa yleensä jotain klo 7.00-9.00 välillä ja pirun hyviä jatkoja.

  2. Vaikuttaisko näihin tollaset oleelliset asiat, kuten esim lapsi? Oletko työssä vai työtön? Minkälaiset on työajat? Entä koulu? 

     

    Ennen lasta mun alkuilta oli kuudesta eteenpäin sinne yheksään, jonka jälkeen alkoi ilta. Yö alkoi joskus kahdeltatoista. 

    Nyt alkuilta alkaa siinä neljän-viiden maissa, kuudelta on jo ilta ja yhdeksältä suunnittelen jo omaa sänkyyn siirtymistä, ajatuksena että ysin sarjan jälkeen olisi valmis nukkumaan. 

    1. Btw ipadilla ei pysty lisää kuvia, tekstikentissä ei näy kirjoittaessa teksti ja palautelomake ei toimi. 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *