Kumpi puki paremmin, Kim Kardashian vai Jared Leto?

lanvin_jared_kim.jpg

Sosiaalinen media sekosi eilen illalla, kun erinäiset kuvareportaasit Pariisin muotiviikoilta alkoivat levitä. Huomiota eivät kuitenkaan nyt herättäneet näytöslavoilla nähdyt vaatteet vaan kahden tunnetun tähden silmiinpistävät muodonmuutokset. Mikäli asiaa kysytään Kim Kardashianilta ja Jared Letolta, on blondi ehdottomasti uusi musta.

Eilen oli Balmainin vuoro esitellä syysmallistonsa. Paikalle saapuivat tietenkin myös muotitalon kampanjatähdet Kim Kardashian ja Kanye West. Muotinäytökseen saapuessaan Kardashian paljasti samalla melkoisen yllätyksen. Tummista kutreistaan tunnettu tähti oli yllättäen vaalentanut tavaramerkikseen muodostuneet hiuksensa platinablondeiksi. Kardashian joutuikin heti valokuvaajajoukon piirittämäksi ja päätyi sosiaalisen median jaetuimmaksi näytösvieraaksi.

Hiuskohu sai lisää vettä myllyynsä, kun paikalle saapui näyttelijä Jared Leto. Myös Leto oli nimittäin käynyt läpi melkoisen muodonmuutoksen uutta Suicide Squad -elokuvaansa varten. Näyttelijä saapui paikalle niin ikään vaalennetussa ja lyhyeksi leikatussa tukassaan.

Myöhemmin illalla tuoreet blondit keräsivät katseita myös Lanvinin muotinäytöksen eturivissä (kuva). Kysymys kuuluu: kumpi puki blondinsa paremmin, Kim vai Jared? 

Teksti: Laura Paananen, joka ei taida ihan hetkeen päästä yli siitä, että Jared Leton jumalaisen pitkä tukka on enää muisto vain

Kuva: All Over Press

Kommentit (3)
  1. Jared Leto!!!

     

    <3

  2. Mikko – Private Blend
    6.3.2015, 13:29

    Jared. Ja tosiaan statement-pisteet hänelle myös noista Sorel-kengistä, jotka olivat näköjään molemmissa näytöksissä menossa mukana. Kerrankin syksyn 15 jalkinemuoti palvelee siis myös Suomen sääoloja 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *