Kun himo iskee – oudoimmat paikat harrastaa seksiä

Toimitus

Kysyimme Trendin seksikyselyyn vastanneilta, missä muualla kuin omassa tai seksikumppaninsa kodissa he ovat harrastaneet seksiä. Kävi ilmi, että lentokoneen vessa on harvalle tuttu panomesta, mutta metsä, se vetää suomalaisia puoleensa muutenkin kuin marjastamaan.

Metsähallituksen nimettömänä pitäytyvä kenttätyöntekijä kommentoi tulosta:

”Välillä sitä joutuu tahtomattaan häiritsemään ohi kulkiessaan porukoita, jotka touhuavat pääasiassa autoissa. Kerran olin Porvoossa kiipeämässä lintutorniin ja havahduin viimeisillä portailla, että täällähän on sutina käynnissä. Kyseessä oli liki kuusikymppinen pariskunta, joka kiskoi nopeasti housut jalkaansa ja poistui naureskellen paikalta.

Roskaantumista tulee jonkin verran kumien ja käärepapereiden muodossa – etenkin kesäviikonloppujen jälkeen siivoamista on reilummin. Pornolehtiä ei nykyisin enää parkkipaikoilta tarvitse siivoilla – kiitos netin!”

 

Ja kun kysyimme tutkimusta varten lilyläisiltä, millainen heidän viime kertansa oli, moni oli päätynyt panemaan muualle kuin omiin lakanoihin:
 

”Näin tapailemani miehen hänen isänsä asunnolla, joka oli tyhjillään. Harrastimme seksiä kahteen otteeseen ja sain orgasmin kummallakin kerralla. Välissä oltiin sylikkäin ja juotiin kahvit.”

”Olimme poikaystäväni kanssa koiravahteina vanhempieni luona – ja kyllä, teimme sen heidän sängyssään. Sain suuseksiä, mutta kun tuli poikaystäväni vuoro, hän ei oikein osannut nauttia. Ilmeisesti miljöö ja samaan huoneeseen nukkumaan tunkenut koira veivät alkuinnokkuudesta huolimatta fiiliksen.”

”Edellinen seksikertani oli rakastajani kanssa. Vietimme rennon ja kiihkeän aamupäivän hotellissa, omassa salaisessa kuplassamme.”

Missä muualla kuin omassa tai seksikumppanisi kodissa sinä olet pannut?

 

Sytyttikö? Lue myös nämä mahtavat jutut:

Merete Mazzarella, 71: ”Seksistä tulee paljon parempaa iän myötä”

Maria Veitola: ”Harrastan nyt elämäni parasta seksiä”

Löydetty! Varmin tapa nauttia seksistä enemmän

Testissä: Parhaat seksilelut

Miten nauttia seksistä, jos inhoaa kroppaansa?

Seksikkäimmät julkkikset: kenestä haaveilet?

Tutkimus: Parhaat seksivuotesi ovat vielä edessä

Mikä kiihottaa naisia eniten?'

”Saan Tinderin ansiosta enemmän ja parempaa seksiä kuin ennen”

Parhaat masturbointivinkit: näillä laukeat varmasti  

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Metsässä, rannalla, parvekkeella, (Kaivo)puistossa, (Helsingin) rautatieasemalla ja yliopistolla, junassa, autossa, lentokoneessa, työpaikalla, baarin vessassa, parkkihallissa, porealtaassa, järvessä, meressä, paljussa, saunassa, parhaan kaverin keittokomerossa (yksiössään oli tuolloin bileet!), hotellissa...

Lentokoneen vessassakin olen yrittänyt, mutta ei siellä oikein mitään mahdu tekemään :D 

Toimitus
Toimitus

Helsingin rautatieasemalla - tää alkoi erityisesti kiinnostaa!

CougarWoman
CougarWoman

Kuulostaa hardcoremmalta kuin onkaan. Se oli joskus kesällä keskellä viikkoa ekaa junaa odotellessa, siellä ykkösraiteen (?) vieressä sijaitsevalla nurtsikukkulalla. Joku kitupuska/puu siinä silloin kasvoi, sen taakse maastouduttiin. (Liekö koko kukkulaa enää, tästä on varmaan jo yli 20 vuotta aikaa :D) 

Kansallisromantiikkaa Ansan ja Taunon tapaan: tallin ylisillä heinien seassa. Valitettavasti vain paikka oli jollain tapaa mieleenpainuva ;)

La-ura
tuska onni elämä

Pakko myöntää,  että oon tosta Cougar Womanin listasta hiukan kateellinen. Minäkin haluan panna joka paikassa! :D

Vaikka noh, olen minäkin peuhannut muuallakin kuin lakanoiden välissä, metsässä, keittiössä (omassa ja ei-omassa), kylässä, autossa... Parkkihallin haluaisin vielä päästä ainakin ehdottomasti kokeilemaan, vaikka se akustiikka kyllä hiukan mietityttääkin.

Ihan muuten piti pari kertaa miettiä, että kommentoinko tosiaan omalla naamalla tähän, muttaa kyllä kommentoin.

CougarWoman
CougarWoman

Parkkihallissa saattaa sitten olla valvontakamerat ja vähemmän huvittunut vartija saattaa tulla ajamaan pois...noin niinkuin hypoteettisesti. *köh 

hmmm... (Ei varmistettu)

Paikkoja on lukuisia, enkä ala luetteloa tekemään, mutta oudoin... oikeussali?

Vierailija (Ei varmistettu)

Kumppanin kavereiden kodeissa (saunassa, vierashuoneessa, kaverin sängyssä, lattialla), kumppanin perheen mökillä aitassa, laivan hytissä, omien vanhempien kotona (sohvalla, heidän sängyssään)

Kommentoi