Kun himo iskee – oudoimmat paikat harrastaa seksiä

Kysyimme Trendin seksikyselyyn vastanneilta, missä muualla kuin omassa tai seksikumppaninsa kodissa he ovat harrastaneet seksiä. Kävi ilmi, että lentokoneen vessa on harvalle tuttu panomesta, mutta metsä, se vetää suomalaisia puoleensa muutenkin kuin marjastamaan.

muualla_kuin_kotona.JPG

Metsähallituksen nimettömänä pitäytyvä kenttätyöntekijä kommentoi tulosta:

”Välillä sitä joutuu tahtomattaan häiritsemään ohi kulkiessaan porukoita, jotka touhuavat pääasiassa autoissa. Kerran olin Porvoossa kiipeämässä lintutorniin ja havahduin viimeisillä portailla, että täällähän on sutina käynnissä. Kyseessä oli liki kuusikymppinen pariskunta, joka kiskoi nopeasti housut jalkaansa ja poistui naureskellen paikalta.

Roskaantumista tulee jonkin verran kumien ja käärepapereiden muodossa – etenkin kesäviikonloppujen jälkeen siivoamista on reilummin. Pornolehtiä ei nykyisin enää parkkipaikoilta tarvitse siivoilla – kiitos netin!

 

Ja kun kysyimme tutkimusta varten lilyläisiltä, millainen heidän viime kertansa oli, moni oli päätynyt panemaan muualle kuin omiin lakanoihin:
 

”Näin tapailemani miehen hänen isänsä asunnolla, joka oli tyhjillään. Harrastimme seksiä kahteen otteeseen ja sain orgasmin kummallakin kerralla. Välissä oltiin sylikkäin ja juotiin kahvit.”

”Olimme poikaystäväni kanssa koiravahteina vanhempieni luona – ja kyllä, teimme sen heidän sängyssään. Sain suuseksiä, mutta kun tuli poikaystäväni vuoro, hän ei oikein osannut nauttia. Ilmeisesti miljöö ja samaan huoneeseen nukkumaan tunkenut koira veivät alkuinnokkuudesta huolimatta fiiliksen.”

”Edellinen seksikertani oli rakastajani kanssa. Vietimme rennon ja kiihkeän aamupäivän hotellissa, omassa salaisessa kuplassamme.”

kysymys_sininen.png

Missä muualla kuin omassa tai seksikumppanisi kodissa sinä olet pannut?

 

Sytyttikö? Lue myös nämä mahtavat jutut:

Merete Mazzarella, 71: ”Seksistä tulee paljon parempaa iän myötä”

Maria Veitola: ”Harrastan nyt elämäni parasta seksiä”

Löydetty! Varmin tapa nauttia seksistä enemmän

Testissä: Parhaat seksilelut

Miten nauttia seksistä, jos inhoaa kroppaansa?

Seksikkäimmät julkkikset: kenestä haaveilet?

Tutkimus: Parhaat seksivuotesi ovat vielä edessä

Mikä kiihottaa naisia eniten?

Saan Tinderin ansiosta enemmän ja parempaa seksiä kuin ennen

Parhaat masturbointivinkit: näillä laukeat varmasti  

Kommentit (8)
  1. Kumppanin kavereiden kodeissa (saunassa, vierashuoneessa, kaverin sängyssä, lattialla), kumppanin perheen mökillä aitassa, laivan hytissä, omien vanhempien kotona (sohvalla, heidän sängyssään)

  2. Paikkoja on lukuisia, enkä ala luetteloa tekemään, mutta oudoin… oikeussali?

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *