Kuningattaren käsky: Kate Middletonin helma pitenee

Toimitus

Harvan meistä pukeutumista kommetoi kuningatar. Kate Middletonin vaatekaappiin Elisabet II:lla on paljonkin sanomista, ja siksi Cambridgen herttuatarta on pian turha yrittää bongailla shoppailureissuilta Topshopista tai muista hänen suosikkiketjuliikkeistään. Telegraph-lehti uutisoi, että kuningatar on palkannut oman luottopukijansa uudistamaan herttuattaren tyylin kuninkaalliseen uskoon.

Edustusmatkaa Australiaan parhaillaan valmisteleva Catherine on saanut tyyliavukseen kuningatarta vuosia pukeneen Angela Kellyn. Kellyn on tarkoitus lisätä Katen vaatekaappiin tulevan kuninkaan puolison ja kruununperillisen äidin ansaitsemaa arvokkuutta. Tulevalla edustusmatkalla matkalaukusta ei siis enää löydy ketjuliikkeiden kepeitä kesämekkoja, vaan arvostettujen muotitalojen kapealinjaisia ja helmoiltaan pidempiä luomuksia. Lisäksi Kate on saanut edustuspuvustoonsa lainaksi kuningattaren perintökoruja, jotka tuovat  arvokkaan lisän asuun kuin asuun. Tyylimuutosta valvoo taka-alalla tietenkin kuningatar itse.

Vaikka herttuattaren vaatekaappi kokee nyt myllerryksen, Kate ei aio hylätä luottomuotitalojaan. Britannian muotiteollisuuden tukijana tunnetun kuninkaallisen yllä nähdään yhä muiden muassa Alexander McQueenin ja Alice Temperleyn luomuksia. Toimituksen erityistoive on, ettei Angela Kelly noudata Katen kohdalla kuningattarelta tuttua laukkupolitiikkaa.

Teksti: Laura Paananen, joka toivoo, että Kate kuninkaallisesta tyylimuutoksestaan huolimatta säilyttää vielä nuorekkaan raikkaan olemuksensa

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Splash News

 

Kommentit

Miiza

mia vei jalat suusta! Siis pliiiis ei niitä laventelinsinisiä mummojakkupukuja Katelle! 

Nina Enroth

Laura, eikö Katesta voi vielä puhua nuorena. Nuorekkaan sijaan. Nuorekas on paha sana.

Laura P...

Hups! Lipsahtiko sinne nyt joukkoon sopimattomia sanoja?! ;)

Kyllä, Kate on nuori! Sillä ollaanhan tässä vielä itsekin nuoria.

Nina Enroth

Niin just! Ehkä eri asia, jos oltais Demin puolella :D

Nina Enroth

Onpas! (Juupaseipäsjuupaseipäs.) Nuorekas viittaa siihen, että ei ole oikeasti nuori mutta yrittää näyttää siltä. Sinänsä se ei ole negatiivinen asia, mutta jos ihminen on nuori, niin nuorekkaaksi kutsuminen ei mun mielestä ole kivaa. 

SARI H.
KOLIBRI

Hieno puku kuvassa.Sopii toi tyyli ja on arvokas.

Niinkuin pitää olla.

SARI H.
KOLIBRI

Hieno puku, sopii hyvin hänelle.'

Arvokas, niinkuin pitää..

Kommentti ei nyt liity juttuun mitenkään mutta.. Olen muutamaan otteeseen kysynyt samaan ongelmaan vastausta täältä. Mur.

Eli miten saan blogiini sivupalkkiin kaikki blogit joita seuraan? Eli siis ne myös jotka bloggaa muualla? Mulla on siinä sivupalkissa se seuraamani blogit - sovellus. Oon pyöritellyt ja etsinyt mutta en vaan keksi miten saisin ne ihan kaikki blogit joita seuraan sinne sivupalkkiin. 

annakarin
Anna Karin

Mä voin auttaa, jos toimitus ei ehdi. ;-) yksi keino on ainakin lisätä sivuun uusi widgetti -"linkkilista". Siihen sitten vaan blogin nimet linkkeinä! :-)

Kommentoi