Kuningattaren käsky: Kate Middletonin helma pitenee

spl664549_002_0.jpg

Harvan meistä pukeutumista kommetoi kuningatar. Kate Middletonin vaatekaappiin Elisabet II:lla on paljonkin sanomista, ja siksi Cambridgen herttuatarta on pian turha yrittää bongailla shoppailureissuilta Topshopista tai muista hänen suosikkiketjuliikkeistään. Telegraph-lehti uutisoi, että kuningatar on palkannut oman luottopukijansa uudistamaan herttuattaren tyylin kuninkaalliseen uskoon.

Edustusmatkaa Australiaan parhaillaan valmisteleva Catherine on saanut tyyliavukseen kuningatarta vuosia pukeneen Angela Kellyn. Kellyn on tarkoitus lisätä Katen vaatekaappiin tulevan kuninkaan puolison ja kruununperillisen äidin ansaitsemaa arvokkuutta. Tulevalla edustusmatkalla matkalaukusta ei siis enää löydy ketjuliikkeiden kepeitä kesämekkoja, vaan arvostettujen muotitalojen kapealinjaisia ja helmoiltaan pidempiä luomuksia. Lisäksi Kate on saanut edustuspuvustoonsa lainaksi kuningattaren perintökoruja, jotka tuovat  arvokkaan lisän asuun kuin asuun. Tyylimuutosta valvoo taka-alalla tietenkin kuningatar itse.

Vaikka herttuattaren vaatekaappi kokee nyt myllerryksen, Kate ei aio hylätä luottomuotitalojaan. Britannian muotiteollisuuden tukijana tunnetun kuninkaallisen yllä nähdään yhä muiden muassa Alexander McQueenin ja Alice Temperleyn luomuksia. Toimituksen erityistoive on, ettei Angela Kelly noudata Katen kohdalla kuningattarelta tuttua laukkupolitiikkaa.

Teksti: Laura Paananen, joka toivoo, että Kate kuninkaallisesta tyylimuutoksestaan huolimatta säilyttää vielä nuorekkaan raikkaan olemuksensa

Lähde: Telegraph Fashion

Kuva: Splash News

 

Kommentit (8)
  1. Kommentti ei nyt liity juttuun mitenkään mutta.. Olen muutamaan otteeseen kysynyt samaan ongelmaan vastausta täältä. Mur.

    Eli miten saan blogiini sivupalkkiin kaikki blogit joita seuraan? Eli siis ne myös jotka bloggaa muualla? Mulla on siinä sivupalkissa se seuraamani blogit – sovellus. Oon pyöritellyt ja etsinyt mutta en vaan keksi miten saisin ne ihan kaikki blogit joita seuraan sinne sivupalkkiin. 

    1. Mä voin auttaa, jos toimitus ei ehdi. 😉 yksi keino on ainakin lisätä sivuun uusi widgetti -”linkkilista”. Siihen sitten vaan blogin nimet linkkeinä! 🙂

  2. Hieno puku, sopii hyvin hänelle.’

    Arvokas, niinkuin pitää..

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *