Kurkkaa ennakkoon Vogue-pomon uuteen lehteen

cr2.jpg

Carine Roitfeld, tuo Ranskan Voguen entinen päätoimittaja, yleinen muotilegenda sekä sanonnan french chic ruumiillistuma, on vihdoin raottanut salaisuuden verhoa uuden CR Fashion Book -lehtensä edessä ja julkaissut ensimmäiset maistiaiset ja pääkirjoituksen muotiaviisin uunituoreilla nettisivuilla.

Vaikka Roitfeldin taannoinen lähtö Voguesta vaikutti julkisuudessa sopuisalta, kulisseissa kuohuu. Huhu kertoo, että kun Roitfeld ensimmäisen kerran tiedotti lehtisuunnitelmistaan, entinen työnantaja Condé Nast pani useat huippuvalokuvaajat ja muodintekijät allekirjoittamaan sopimuksen, joka kieltää heitä työskentelemästä Roitfeldin kanssa. Totta vai ilkeä juoru – ei voi tietää.

Joka tapauksessa hyvältä näyttää. Päätoimittajasta tuli juuri isoäiti, ja CR Fashion Bookin ensimmäinen numero on rakennettu synnytysteeman ja sanan Birth ympärille. Yksi saitin ennakkomaistiaisista, Lullaby-editorial, esimerkiksi maalaa glamoröösin kuvan vauva- arjesta.

lullaby2.jpg

CR Fashion Bookin ensimmäinen numero ilmestyy 13. syyskuuta, ja lehti ilmestyy jatkossa kahdesti vuodessa. Jotain aivan uutta on lehden suhde mainoksiin: ne on järjestetty lehteen brändin nimen mukaan aakkostettuna.

Mikäli julkaisu on yhtään tekijänsä näköinen, on luvassa vähäeleisen hienostunut ja laadukas lisä muotilehtitarjontaan.

Tykkäämme, odotamme ja kehotamme kurkkimaan lisää maistiaisia CR Fashion Bookin saitilta.

 

Teksti: Laura Paananen, joka aikoo kaivaa CR Fashion Bookin käsiinsä ensi tilassa, koska uskoo vakaasti siihen, että mitä muotilehtien määrään hyllyssä tulee, enemmän on enemmän.

Kuvat: CR Fashion Book

Lähde: CR Fashion Book  ja Women’s Wear Daily

 

Psst. Lue lisää CR Fashion Bookin syntyvaiheista Tyylitietotoimiston aikaisemmin julkaisemasta jutusta.

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *