Kuukauden muotihaaste: napapaita

napapaita_muotihaaste.jpg

Upea You feelin it -blogin Petra stailasi yhden kuumimmista kesätrendeistä, napapaidan. Ylläolevan tyylin ja kolme muuta napapaita-asua löydät kesäkuun Trendin Muotihaaste-palstalta.

Kuukauden muotihaaste heitetään Petran lisäksi nyt sinullekin: haluamme nähdä, miten sinä puet crop topin. Kuvaa siis oma napapaitalookisi Instagramiin tägeillä #teetrendiä ja #muotihaaste. Julkaisemme parhaat tyylit!

 

Kuvat: Satu Nyström & Antoni Ruiz Aragó

Kommentit (1)
  1. Hei toimitus – milloin meinaatte taas ottaa ehdotuksia vastaan uusista suositeltavista blogeista?! Äitiysloma, sateiset päivät (tai oikeastaan myös ne hellepäivät, jolloin yritän maata baden badenilla) ja tylsyys saavat minut kaipaamaan kipeästi lisäluettavaa, kun Trendikin on koluttu pariin kertaan läpi ja osa nyt suositelluista blogeista on harmillisesti lopettanut.

    Mä voisin ainakin suositella heti heittämällä paria sellaista blogia, jotka on melkein pakko saada pysyvästi etusivulle. Esimerkiksi hauskin, viihdyttävin, kotoisin ja lämpöisin blogi ikinä – Asikaine. Erityismaininnan ansaitsee blogin ihana Hippi, jonka ansiosta olen saanut poikastävänikin koukuttamaan korviaan myöten kyseiseen blogiin. Ja se on jotain, kun blogin aiheena on enimmäkseen perhe-elämä ja puutaloasuminen!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *