Kysy sisustamisesta, Lily etsii vastauksen

Toimitus

Miten yksiön saa tuntumaan tilavammalta? Mihin designesineeseen kannattaa panostaa? Mistä voi tietää, onko valitsemani kaakeli tyylikäs vielä viiden vuoden päästä? Entä onko eteisessä vyöryvälle rojulle olemassa mitään järkevää säilytysratkaisua?

Mitä sinä haluat kysyä sisustuksesta ja designista? Lily ottaa selvää vastauksista kiinnostavimpiin kysymyksiinne. Kirjoita kysymyksesi kommenttikenttään tai lähetä se osoitteella lily(at)a-lehdet.fi.  Lily palkkaa palvelukseesi sisustusarkkitehdin ja selvittää sisustuspulmasi.

Kommentit

merri (Ei varmistettu)

Ongelma: koti on tällä hetkellä vain reilun kymmenen neliömetrin kokoinen suorakulmainen huone. N. 2,5m x 5m olisi mitat ja "ehjiä" seiniä löytyy yksi. Kiinteät kaapit sijoiteltu toiselle pitkälle seinälle, juuri niin että kaivattua leveyttä katoaa. Huonetta ei saa maalata ja seiniäkin saa rei'ittää vain tuolta ainoalta ehjältä seinältä. :D Ja sitten se kysymys: Miten saisin huoneeni näyttämään enemmän "neliömäiseltä" eikä vain pitkältä käytävämäiseltä tilalta? Eli miten huijata huone visuaalisesti eri muotoiseksi?

Sosiaalipornoa

Millaisia erilaisia tilanjakajia keskelle pitkänmallista huonetta (seinän viereen) voisi kehitellä hiukan luovemmista ratkaisuista kuin perinteisistä sermeistä?  Vaikka japanilaistyylisessä paperiovifiiliksessä ei olekaan mitään vikaa, vaihtoehtojakin olisi kiva olla!

Minikodin asukki (Ei varmistettu)

Mitä muita säilytystilaratkaisuja on olemassa, kun pienessä kodissani ei ole juurikaan komeroita? Onko olemassa jotain siistejä ja huomaamattomia ratkaisuja - niin ja mainitsinko jo sanan edullinen :) Asun juuri nyt vuokralla enkä halua hankkia kalliita kestoratkaisuja kuten just niitä komeroja.

Cat (Ei varmistettu)

Kysymykseni kuuluu mitä tulee ottaa huomioon sisustettaessa jos yksiön(30m2) "olohuone" toimii samalla myös työtilana sekä asiakkaiden vastaanottotilana.

AnnikaH (Ei varmistettu)

Minulla olisi pari kysymystä:
1. Sänkymme on 240 cm leveä. Näin leveään sänkyyn on vaikea löytää päiväpeittoa tai sängynpäätyä. Olisiko tähän tarjota jotain luovia ratkaisuja, tai hyviä valmiita tuotteita? Sängynpäädyllä tarkoitan tässä jotain pehmustettua, johon nojata, en siis esim. vain tapettia sängynpäätyä korostamaan.

2. Meillä on pieni vauva ja pohdin kovasti mitä tehdä olohuoneemme kanssa. Toisaalta sohvapöytä on erittäin kovassa käytössä, toisaalta se on keskellä parasta leikkiareenaa. Lisäksi sen terävien sivujen vuoksi vauvaa on vahdittava silmä kovana. Olisiko jotain sohvapöytäratkaisua, joka olisi helposti siirrettävissä? Useimmat pyörillä varustetut ratkaisut eivät miellytä silmääni.

Vierailija (Ei varmistettu)

http://www.laattakeskus.fi/tuotteet/kylpyhuoneet.html

Miten on tuon tekstin "kylpyhuoneet" kohdalla olevan kuvan "shampootelinepalkki" toteutettu? Haluaisin tuollaisen rakenteilla olevaan omakotitaloomme! Laattakeskukselta eivät tienneet, epäilivät olevan italialaista alkuperää.. mitenhän tuollaisen voisi tehdä?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.