Lady Gaga paljasti Karl Lagerfeldille tuoreimman tyylivillityksensä

10570167_338958426266481_1260868092_n.jpg

Mitä saadaan aikaiseksi, kun kaksi lemmikkieläimiään palvovaa maailmankuulua muoti-ikonia ryhtyvät juttusille? Harper’s Bazaar otti asiasta selvää ja antoi Karl Lagerfeldin haastatella Lady Gagaa syyskuun numeronsa kansijuttua varten. Puhe kääntyi ensimmäisenä tietenkin eläimiin, mutta lipsahtipa mukaan myös muutama ajatus tyylistä.

Haastattelun alkuun selviää, ettei Karl Lagerfeldin kuuluisa Choupette-kissa ole vielä tavannut Lady Gagan pientä Asia-koiranpentua. Internetin kuuluisimpia lemmikkejä yhdistää kuitenkin se, että molemmat ovat omistajilleen suuri inspiraation lähde. Koska kyse on muotilehdestä, ottaa Chanel-suunnittelija puheeksi myös Gagan tiuhaan vaihtuvan tyylin. Villeistä vaatetempauksistaan tuttu laulaja kertoo käyvänsä parhaillaan läpi hyvin klassista pukeutumisvaihetta. Uutta jazz-levyä äänittävä laulaja inspiroituu erityisesti “oikeille naisille” suunnitelluista tyylikkäistä mekoista.

Lähellä Gagan sydäntä ovat tällä hetkellä erityisesti kauniit vintagevaatteet, joilla on tarina. Laulaja nimittäin uskoo, että jokainen vaate kantaa mukanaan niin sen suunnittelijan kuin sitä käyttäneiden naistenkin sielua.

“Rakastan vaatteita, joilla on historia, ja joista voi aistia menneiden aikojen tyyli-ikonien henkeä”, Gaga runoili Lagerfeldille.

 

Teksti: Laura Paananen, joka ei olisi osannut itse paremmin sanoiksi pukea vintagevaatteiden viehätystä

Lähde: Harper’s Bazaar

Kuva: Harper’s Bazaar Instagram

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *