Lady Gaga sai muotiviikoilta harvinaisen tuliaisen

gagaversace.jpg

On melko tavallista, että muotiviikoilla nähdyt asut päätyvät julkkisten päälle kuukausia ennen kuin mallistot saapuvat kauppoihin. Harvoin silti tunnetutkaan tyyli-ikonit hakevat vaatteitaan suoraan muotinäytösten takahuoneista. Poikkeuksena on tietenkin Lady Gaga, kertoo Voguen tuore uutinen.

Versace esitteli kevään haute couture -mallistonsa maanantaina Pariisissa. Näytöksen kunniavieraaksi saapui Donatella Versacen käsipuolessa myös muotitalon mainoskasvo Lady Gaga. Myöhemmin illalla Gaga ilmestyi juhlaillalliselle yllään juuri lavalla nähty valkoinen turkki ja kristallein koristeltu huppu.

“Suoraan näytöslavalta”, laulaja kirjoitti Facebookissa julkaistussa kuvassa, jossa hän poseeraa yhdessä Givenchy-suunnittelija Riccardon Tiscin, Italian Vogue-pomo Franca Sozzanin ja Donatella Versacen kanssa.

Versacen showroomille seuraavana aamuna saapuneet toimittajat ja haute couture -asiakkaat saivat kuitenkin yllättyä, kun huomiota herättänyt asu puuttui joukosta. Kävi ilmi, että Lady Gaga ei vain lainannut asua, vaan sai sen myös omakseen lahjana Donatella Versacelta.

Todennäköisesti juhlista poistui siis kymmenien tuhansien eurojen uniikkiluomuksessaan hyvin iloinen laulaja.

Teksti: Laura Paananen, joka niin toivoo, että Lady Gaga vielä jonain päivänä kerää vaatekaappinsa aarteet yhdeksi näyttelyksi

Lähde: Vogue UK

Kuvat: Splash News ja Lady Gaga Facebook

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *