Lapsuuden tyylitraumat: kerro omasi

muksuna.jpg

Onnenpäiviä-blogin A. Sinivaara tajusi, miksi hän muiden ihmettelyistä huolimatta haluaa yhä uudelleen pukeutua pinkkiin: väriviehätys johtuu siitä, että häntä ei (monen muun lapsen tapaan) ole puettu pienenä vaaleanpunaiseen.

”Siispä kiitos 80-luvulle sekä äidille ja isälle, ettette ole traumatisoinut minua vaaleanpunaista väriä kohtaan heti alkutaipaleella, ja saan näin aikuisena nauttia värikkäästä elämästä.”

 

Mistä tyyliasiasta sinä olet saanut traumoja, ja mitä et edelleenkään voi pistää päällesi?

 

Kuva: Onnenpäivä

Kommentit (8)
  1. Mulla oli ala-asteella todella vastenmielinen luonnonvalkoinen pieniruutuisesti tikattu toppatakki. Se ei ollut minkään muotoinen. Kärsin joka päivä ja olin huolissani, että näytän lihavalta. ”Niin no.. mutta näkeehän sun jaloista, ettet sä ole!” sanoi äiti. Se ei paljon auttanut. Nykyään en käytä toppatakkeja, enkä varsinkaan mitään tikattua. Tikattuja juttuja on nähnyt viimeisen vuoden aikana paljon, ja tulee aina SE TAKKI mieleen. Toivon, että rotat syö sen ullakolla.

  2. Jaana Jaana
    28.7.2014, 12:40

    Kaikki järkyt neon värit sekä olkatoppaukset, housuhame, yök yök…. en pue päälle vaikka maksettaisi. Minut myrkytettiin pienenä punaisella joten inhoan sitä ja kukka kuosia. hyi ei ikinä kukka mekkoa päälle…

    Niin ja tuo minun nimeni ei kuulu kenellekkään yksityisesti niinkuin tuo yritti väittää painaessani julkaise nappia.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *