Lena Dunham ohjasi muotifilmin ruotsalaisketjulle

lena_dunham.jpg

Muotimaailma kohisee tasaisin väliajoin nimekkäiden muotisuunnittelijoiden ja ketjuliikkeiden yhteistyömallistoista, mutta kun ruotsalainen & Other Stories julkistaa toukokuussa yhteistyönsä amerikkalaissuunnittelija Rachel Antonoffin kanssa, mallistoa enemmän huomiota saanee siihen liitetty muotifilmi, kertoo Style.com.

Osana yhteistyömalliston lanseerausta julkaistaan nimittäin lyhytelokuva, jonka ohjauksesta ja ideoinnista vastaa Antonoffin veljen Jackin kanssa seurusteleva Girls-tähti Lena Dunham. Vote Audrey seuraa Audrey-nimisen naisen vaalityöskentelyä ja esittelee tulevan malliston teemoja ja tunnelmaa. Mallistoon kuuluu muiden muassa helppoja ja mukavia mekkoja, hauskoja printtejä, kynähameita sekä mintunvärinen nahkatakki.

Elokuvan lopullinen julkaisuajankohta on toistaiseksi salaisuus, mutta esimakua tulevasta voi jo nähdä Style.comin julkaisemasta teaser-videosta. Silmällä kannattaa pitää myös Dunhamin Instagram-tiliä, jonka kautta voi päästä mukaan myös elokuvan kulissien takaiseen maailmaan.

Rachel Antonoffin suunnittelema mallisto sen sijaan saapuu & Other Stories liikkeisiin 12. toukokuuta.

Teksti: Laura Paananen, joka on vakuuttunut jo näillä tiedoilla, että luvassa on taatusti menestyksekäs yhteistyömallisto.

Lähde: Style.com

Kuva: All Over Press

 

Kommentit (1)
  1. Hannapaljetti
    2.4.2015, 17:00

    Öööh. Miten joku kehtaa kirjoittaa: ”Osana yhteistyömalliston lanseerausta julkaistaan nimittäin lyhytelokuva, jonka ohjauksesta ja ideoinnista vastaa Antonoffin veljen Jackin kanssa seurusteleva Girls-tähti Lena Dunham.” Tietty naista määrittää ensin seurustelu miehen kanssa, ja sitten tähteys… Ei esim. omat ammatilliset meriitit, joita tällä henkilöllä on kuitenkin aika paljon.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *