Levitätkö puuterin väärin?

Toimitus

Puuteria kehotetaan usein sipaisemaan iholle kevyesti. Väitän, että rasvaisille kasvoille pelkkä sipaisu ei riitä. Kun haluan, että otsa ja leuka pysyvät mattaisina koko päivän, taputtelen irtopuuterin naamalle päättäväisesti puuterivipalla painelemalla. Johan kestää!

Teksti Jenna Kämäräinen, Trendin ja Lilyn kauneustuottaja
Kuva Antoni Ruiz Aragó


 

Kommentit

kesäkuu (Ei varmistettu)

No olipa juttu, kauneustuottajalta. Eikö tuo ole yleissivistystä? Minulla ei tuo toimi, joten toivoin otsikon perusteella, että olisi ollut ihan kunnollinen vinkki.. :/

Toimitus
Toimitus

Ihan pokkana väitän, että sudin sipaisulla ja vipan päättäväisellä painelulla on valtava ero. Ainakin monelta ystävältäni tämä on mennyt ohi. Varmastikin  siksi, että meikkiohjeissa aina vain sivellään puuteria.

t. kauneustuottaja-Kämäräinen

Vierailija (Ei varmistettu)

Jep! En tykkää, jos iho jää meikkivoiteen jäljiltä nahkean tuntuiseksi, joten todellakin kiinnitän meikkipohjan kunnon puuteripainalluksilla - ja laitan kyllä ihan koko kasvoille, enkä vain "kevyesti t-alueelle".

- Sonja

karlaii (Ei varmistettu)

Siis apua :D Tässäkö tää juttu oli? Kyllä nyt maksetaan toimittajalle upeasta työstä.
Tää on vähän kuin ruokatoimittaja kirjoittaisi "voiteletko leivän oikein? Yleensä se voidellaan näin mutta minä voitele toisinpäin. :)"

Toimitus
Toimitus

Toisan itseäni ja totean: Vissi ero. Toinen tapa on oikea ja toinen väärä.

Normatiivisena: Jenna

Vierailija (Ei varmistettu)

Joo, naurattaa myös tää otsikointi naistenlehtityyliin "teetkö tämänkin asian väärin?" :D Ihanaa mikä informaatiopommi sieltä taas tuli!

Toimitus
Toimitus

Joskus se on pienestä kiinni!

Vierailija (Ei varmistettu)

suorastaan vituttaa tämäntyyppinen otsikointi.
Ei, en levitä puuteria VÄÄRIN, levitän sen itselleni sopivalla tavalla.

Ja vielä peeäs, ei taida kaverit olla välkyimmästä päästä jos ei puuterin sively riitä mutta silti ei tajua kokeilla laittaa sitä ronskimmin.

Ei muuta, tiistainen puuterirage over.

Kesäkuu (Ei varmistettu)

painellen levitän kyllä. Toki puuterini ei ole maksanut 40€. Jos sillä on merkitystä. Jutun mukaan ei ole. En tarkoita olla ilkeä, mutta aika ohutta materiaalihan tämä oli.

Jyyli
Spice 'n' Shine

Ei ole oikeaa ja väärää. Pintakuivalle iholle sudilla sipaisu sopii paremmin, sillä puuteria kulkeutuu iholle tällöin vähemmän ja kevyemmin, eikä se takerru niin paljoa kuiviin kohtiin. Rasvaisemmalle iholle ehdottomasti vipalla taputellen, jolloin se tarttuu tiukemmin meikkipohjaan ja täten imee kiiltoa ja pysyy pidempään.

t. Kosmetologi

Kommentoi