Levitätkö sinäkin silmänympärysvoiteen väärin?

Toimitus

Maanantai on hyvä päivä korjata pieni mutta ratkaiseva rasvamoka. Kas näin: Levitä silmänympärysvoidetta koko silmiä ympäröivälle alueelle, aina kulmakarvoihin asti. Moni unohtaa rasvata ihonsa kulmien alta, vaikka juuri siitä kohtaa iho alkaa usein roikkua ensimmäisenä.

 

Vinkki Jenna Kämäräinen
Kuva Antoni Ruiz Aragó

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

Tämä kysymys toi mieleen Anna-Leena Härkösen kolumnin, jossa hän analysoi kosmetiikkatuotteiden ympärillä olevaa keskustelua, oli nähnyt jossain naistenlehdessä jutun aiheesta mistä tiedät milloin ripsiväri on käytetty loppuun? Ööö, siitä kun se on loppu.

Eli siis sinänsä hauskaa että joku levittää silmänympärysvoiteen vain silmän alle vaikka se on silmänympärysvoide. Vaikka kaipa niinkin voi tehdä. No niin, takaisin töihin :D

imogen (Ei varmistettu)

Itse olen kuullut että silmänympärysvoidetta ei nimenomaan saa laittaa muualle kuin poskiluun reunaan, koska muuten se vain turvottaa silmänympärysihoa. Mutta asialla ei sinänsä ole minulle mitään merkitystä kun en mitään silmänympärysvoidetta käytä muutenkaan. Yhtä rasvaa koko naamaan ja hyvä on.

Vierailija (Ei varmistettu)

Eiks normirasvaa just pitäis välttää laittamasta silmänympärysiholle?

Nekkutyttoe (Ei varmistettu)

Oma kosmetologi vinkkasi, että jos silmänympärysiho ei reagoi mitenkään kasvovoiteeseen, niin ei ole mitään syytä hommata erikseen silmänympärysvoidetta. Vaikuttavat aineet on molemmissa samat. Silmänympärysvoide on periaatteessa samaa kamaa kuin herkän ihon kasvovoide.

Marisan1 (Ei varmistettu)

Silmänympärysiholle voi tosiaan käyttää ihan normaaliakin kasvovoidetta, jos iho ei siitä mitenkään ärsyynny. Harva vaan osaa laittaa sitä silmien ympäryksille tarpeeksi vähän, ja lähinnä tästä syystä sy-voidetta myydään niin pienissä tuubeissa. Psykologiaa ja markkinointikikka, sanoisin. :)

Moikka! Minun blogissani on postaus Livboxista sekä alennuskoodia. käykää katsomassa :)

Jyyli
Spice 'n' Shine

Tavallinen kasvovoide on usein liian raskas ohuelle ja herkälle silmänympärysiholle -> turvottaa.

Ja kyllä, silmänympärysvoidetta kuuluu levittää koko silmänympärysalueelle, paitsi yläluomen osalle (ellei se ole erityisen kuiva, silloin voi ohuelti levittää). Liikkuvalle luomelle levitetty voide saattaa myös turvottaa silmiä.

Ja vinkkinä vielä, silmänympärysvoide on loistava myös huulten ympärille oleville pienille juonteille :)

 

Terv. Kosmetologi

Kommentoi