Liity sinäkin #verkkorauhaa-kampanjaan – he ovat jo mukana!

Toimitus

Tällä viikolla käynnistyi Lilyn #verkkorauhaa-kampanja, jonka tavoite on pysäyttää naisiin kohdistuva verkkoviha. Kampanjan avanneeseen postaukseen listasimme toimintatapoja, joilla vihaa vastaan voi taistella, ja kannustamme jokaista hyödyntämään niitä. Lista löytyy tämän linkin takaa.

Jotta kampanjan opit leviävät mahdollisimman laajalle, kehotamme kaikkia sekä käyttämään niitä että kertomaan #verkkorauhasta omissa sosiaalisen median kanavissaan ‒ ja samalla haastamaan ystävät mukaan tägäämällä heidät postauksiin. Mukana ovat jo ainakin nämä mahtavat tyypit:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lisäksi useammassa blogissa on kirjoitettu aiheesta niin Lilyssä kuin muuallakin. Aiheeseen tarttuivat muiden muassa Missä olet Laura?, Vain elämänpienijuttun., Liikehdintää, Ruskeat TytötTipulassa ja Emmi Nuorgam.

Liity mukaan joukkoon! Osallistu Lilyn #verkkorauhaa-kampanjaan kertomalla, että et hyväksy vihapuhetta verkossa ja noudattamalla kampanjan toimintaohjeita. Postaa Instagram-, Facebook- tai Twitter-tilillesi jompikumpi alla olevista kuvista. Haasta myös mukaan kolme kaveriasi. Lisää kuvaan hashtag #verkkorauhaa ja tägää mukaan @trendimag.
 

 

 

Kommentoi