Liity sinäkin #verkkorauhaa-kampanjaan – he ovat jo mukana!

Tällä viikolla käynnistyi Lilyn #verkkorauhaa-kampanja, jonka tavoite on pysäyttää naisiin kohdistuva verkkoviha. Kampanjan avanneeseen postaukseen listasimme toimintatapoja, joilla vihaa vastaan voi taistella, ja kannustamme jokaista hyödyntämään niitä. Lista löytyy tämän linkin takaa.

Jotta kampanjan opit leviävät mahdollisimman laajalle, kehotamme kaikkia sekä käyttämään niitä että kertomaan #verkkorauhasta omissa sosiaalisen median kanavissaan  ja samalla haastamaan ystävät mukaan tägäämällä heidät postauksiin. Mukana ovat jo ainakin nämä mahtavat tyypit:

 

facebook1.jpg

 

facebook2.jpg

 

facebook3.jpg

 

facebook4.jpg

 

instagram1.jpg

 

instagram2.jpg

 

instagram3.jpg

 

twitter1.jpg

 

twitter2.jpg

 

twitter3.jpg

 

twitter4.jpg

 

Lisäksi useammassa blogissa on kirjoitettu aiheesta niin Lilyssä kuin muuallakin. Aiheeseen tarttuivat muiden muassa Missä olet Laura?, Vain elämänpienijuttun., Liikehdintää, Ruskeat TytötTipulassa ja Emmi Nuorgam.

Liity mukaan joukkoon! Osallistu Lilyn #verkkorauhaa-kampanjaan kertomalla, että et hyväksy vihapuhetta verkossa ja noudattamalla kampanjan toimintaohjeita. Postaa Instagram-, Facebook- tai Twitter-tilillesi jompikumpi alla olevista kuvista. Haasta myös mukaan kolme kaveriasi. Lisää kuvaan hashtag #verkkorauhaa ja tägää mukaan @trendimag.
 

Lily_verkkorauhaa_2.png

Lily_verkkorauhaa.png

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *