Lily <3 Podcast – Kuuntele kaikki inspiroivat Lily Talks -jaksot täältä

Toimitus

Lily Talks on viisas, oivaltava ja inspiroiva podcast Trendin ja Lilyn tekijöiltä. Jaksoissa Lilyn bloggaajat keskustelevat vieraidensa kanssa asioista, jotka puhuttavat juuri nyt.

Uusi jakso julkaistaan joka keskiviikko. Osallistu keskusteluun #lilytalks.

Psst. Löydät Lily Talksin nyt myös iTunesista ja iPhonen Podcastit-sovelluksesta.

Jakso 9:

Lentopäästöt ahdistavat, mutta maailma kutsuu – mitä tehdä? Anna Vihervaarasta -blogista tuttu Anna Kauhala, Reilun matkailun yhdistyksen puheenjohtaja Mia Halmén ja Archie gone Lebanon -blogin Inka Khanji keskustelevat vastuullisesta matkailusta.

Mitä pidit tästä jaksosta? Anna palautetta tästä linkistä. Kaikkien 31.10. mennessä vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan leffalippuja.

Jakso 8:

Kaupallinen yhteistyö: Tjäreborg. Miltä kuulostaisi surffiloma Kanarialla tai vaeltaminen Madeiralla? Tjäreborgin matka-asiantuntija Marjo Lehtinen ja Anna Vihervaarasta -blogista tuttu Anna Kauhala keskustelevat, miksi 1990- luvun kohteet kiinnostavat jälleen ja mitä niissä kannattaa tehdä. 

Mitä pidit tästä jaksosta? Anna palautetta tästä linkistä. Kaikkien 31.10. mennessä vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan leffalippuja.

Jakso 7:

Mitä yksin matkustamisesta voi oppia, mikä siinä on parasta ja miten siihen liittyvät pelot voitetaan? Anna Vihervaarasta -blogista tutun Anna Kauhalan vieraina on kaksi yksin matkustamisen konkaria: Veera Papinoja Veera Bianca -blogista ja Anna-Katri Räihä Adalmina’s Adventures -blogista. Tämän kuunneltuasi osaat valita parhaat kohteet omille reissuillesi, eikä yksin ravintolassa illallistaminen enää ahdista. 

Mitä pidit tästä jaksosta? Anna palautetta tästä linkistä. Kaikkien 31.10. mennessä vastanneiden ja yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan leffalippuja.

Jakso 6:

Kaupallinen yhteistyö: Danske Bank. Kuka tahansa voi aloittaa sijoittamisen, mutta perusasiat on hyvä selvittää. Kolmistaan-blogista tutun Karoliina Sallinen-Pentikäisen kanssa niitä käy läpi Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto.

Jakso 5:

Kaupallinen yhteistyö: Danske Bank. Pitääkö säästää pahan päivän varalle, vai säästääkö unelmia varten? Kolmistaan-blogista tutun Karoliina Sallinen-Pentikäisen kanssa asiasta keskustelee Danske Bankin senioristrategi Kaisa Kivipelto, jonka mukaan vaurastuminen kuuluu kaikille. 

Jakso 4:

Miksi on tärkeää tietää, kuinka paljon muut saavat palkkaa ja miten palkkaneuvotteluissa voi menestyä? Kolmistaan-blogista tuttu Karoliina Sallinen-Pentikäinen sekä Salkkareista tuttu näyttelijä ja Helsingin kaupunginvaltuutettu Jasmin Hamid kertovat, miten he oppivat puhumaan rahasta kiusaantumatta.

Jakso 3: Yksin ystävien keskellä

Moni kokee yksinäisyyttä seurassakin. Yksinäisyystutkija Niina Junttila ja bloggaaja Anna Kauhala pohtivat, miten ulkopuolisuuden tunteesta pääsee eroon.

Jakso 2: Kun arki uuvuttaa

Kaupallinen yhteistyö: Terveystalo. Tässä jaksossa Anna Vihervaarasta -blogista tuttu Anna Kauhala ja Terveystalon johtava psykologi Tuija Turunen pohtivat, miksi nuorten naisten masennus ja uupumus lisääntyvät ja milloin on aika hakea apua.

Jakso 1: Rakastu kehoosi

Miksi oman kehon hyväksyminen on niin vaikeaa? Tässä jaksossa Anna Vihervaarasta -blogista tuttu Anna Kauhala ja ravitsemusterapeutti, kehoaktivisti Katri Mikkilä puhuvat kehopositiivisuudesta ja ulkonäköpaineista.

Kommentit

ruusunen (Ei varmistettu)

Hei, en löytänyt paikkaa mihin voi jättää palautetta joten toivottavasti tämä käy! :)
Olen kuunnellut jo saatavilla olevat jaksot ja ne ovat olleet oikein mielenkiintoisia. Ensin yllätyin jaksojen lyhyistä pituuksista, mutta yllätyin positiivisesti sillä piempiä podcastejä ei aina jaksa kuunnella loppuun. Parannus ehdotuksiksi haluaisin antaa että alun "tunnari" on mielestäni aika kovalla voluumilla verrattuna itse keskusteluun ja että alun podcastin esittely kuulostaa hieman robottimaiselta. Olisi myös kätevää jos podcasteihin (tai tähän postaukseen) olisi linkki etusivulla, tai vaikka linkki omaan sivuunsa, samaan tyyliin kuin lily edit osiolla. Muuten toivotan ihanaa jatkoa ja kesäsiä päiviä kaikille Trendin ja Lilyn tiimiin! (terkuin trendin pitkäaikainen lukija vuodesta -08)

Toimitus
Toimitus

Hei! Kiitos ihanasta, rakentavasta ja tärkeästä palautteesta! <3 Kullekin jaksolle on luotu oma palautelomake, jolle pääsee tuossa postauksessa kunkin jakson perässä olevasta linkistä. Kannattaa käydä antamassa palautetta myös siellä, sillä silloin on mukana Trendin vuosikerran arvonnassa! :) 

Aurinkoista kesää myös sinulle!

<3: Toimitus 

Kommentoi