Lily Flow-festareilla: lauantain parhaat keikat ja 3 elämää helpottavaa festarioivallusta

 

flow_lauantai.jpg

Festarielon kultainen (tai kulunut, mutta käypä) sääntö: unohda minuuttiaikataulu ja anna hetken viedä. Lauantaina oivalsimme muun muassa, että:

1. Perinteisen Flow-vaatekriisin (ja laiskuuden ja mukavuudenhalun) iskiessä on täysin ok pukeutua tylsyyden huipentumaksi eli tennareihin, farkkuihin ja villapaitaan. Illan hauskuus ei ole kiinni pukeutumiseen panostetusta ajasta.

2. Tekstarit menevät varmemmin perille, kun puhelimen 3G:n kytkee pois päältä. (Ja niihin harvoihin läpi meneviin kannattaa kirjoittaa jotakin asteen informatiivisempaa kuin ”alueella” tai ”päälavan oikealla puolella” tai ”tiskillä”.)

3. Joskus on ihan ok olla siellä, missä ei pitäisi. Toisaalla soittaa My Bloody Valentine ja pieni tämä kuuluisi nähdä -kello raksuttaa päässäsi, mutta olet laulamassa räävittömyyksiä DJPP All Starsin keikalla. Joskus parhaat bileet ovat siellä, missä et ajatellut niiden olevan.

 

Bonuksena lauantain koskettavimmat keikat: mykistävän upeaäänisellä laulajalla siunattu Austra, pienimuotoisen Helsinki-hurmoksen nostattanut Loost Koos, odotetun karismaattinen Nick Cave ja huumaavan herkkä Beach House.

Olitko Flow’ssa? Mistä keikasta tykkäsit?

 

Teksti ja kuvat: Emmi, joka saattaa tänään tirauttaa muutaman kyyneleen Of Monsters & Menin keikalla

Kommentit (1)
  1. Heippaaaa! Olisko joskus mahdollista saada taas Lily toimimaan iPadilla ja puhelimella, ottaa hissukseen jo tosi pahasti päähän kun homma ei pelitä? 🙂 

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *