Lily haastaa perhebloggaajat: Miksi pidät blogia, jonka teemana on lapset?

Toimitus

 

Lily on siitä ihana blogiportaali, että täällä viihtyvät niin upeat muoti- ja kauneusblogit, tyylikäät sisustusblogit, syvälliset pohdintablogit kuin ihanat perheblogitkin sulassa sovussa. Moni blogeista on jopa kaikkea edellä mainittua yhtä aikaa ja sekaisin!

Jotta perhepostauksia etsivät löytäisivät haluamansa nopeammin, lanseeraamme uuden Perhe-kategorian etusivulle muiden kategorioiden joukkoon. Tähän kategoriaan voi tägätä lapsiin, vanhemmuuteen ja perheeseen liittyvät postaukset.

Lilyssä on monta ihanaa äiti- ja isäblogia, jotka viihdyttävät, liikuttavat, tarjoavat vertaistukea ja uutta ajateltavaa.

Tämän kunniaksi haluamme haastaa erityisesti perheteemaa sivuavia bloggaajia vastaamaan kysymykseen:

 

Miksi pidät Lilyssä blogia, jonka teema ovat perhe ja lapset?

 

Kommentoi tähän tai tee aiheesta oma postaus!

 

Teksti: Julia, joka lukee perheblogeja ihan fiiliksissä, vaikkei ole lisääntynyt. (Toisaalta myös muotiblogit kiinnostavat, vaikka oma tyyli on kaukana trendikkäästä.)

Kuva: Mtv3

 

Kommentit

Uuden elämän arvoitus

Koska johonkin on päästävä avautumaan siitä arjesta.

Elina U.
Lentoaskeleita

Tartuin heti haasteeseen täällä, tuota "miksi bloggaan" -ajatusta onkin tullut jo vähän aikaa kypsyteltyä. :) Tiivistettynä: bloggaamisesta on tullut lemppariharrastukseni arjen keskellä, Lilyssä on mahtava ilmapiiri ja tämä on vaan niin kivaa. 

Vierailija (Ei varmistettu)

Jes! Vielä kun tämän perhe-kategorian (tai minkä tahansa muun) voisi jotenkin suodattaa halutessaan kokonaan pois, erityisesti etusivua tukkimasta. :)

phocahispida

Otin vähän varaslähdön ja täällä ovat omat mietteeni bloggaamisesta, perhearjen jakamisesta blogissa, siitä ettei perheblogi useinkaan ole pelkkä perheblogi sekä mahdollisten negatiivisten kommenttien vaikutuksesta bloggaamiseen.

http://www.lily.fi/blogit/ilman-sinua-olen-lyijya/tasta-elamasta-sinulle-minulle-ja-lilylle

Nonariina
Kahvia ja unelmia

Koska parhaimmillaan se on tällaista: http://www.lily.fi/blogit/kahvia-ja-unelmia/ilmapalloista

ja on ihana kirjoitella niistä rakkaimmista ja ihanimmista asioista elämässä <3

Tommi K
Isyyspakkaus

Kylläpä esititte vaikea kysymyksen. Vastasin siihen hyvin monisanaisesti, sillä tämä on on yksin niistä kaikki-vaikuttaa-kaikkeen-asioista: http://www.lily.fi/blogit/isyyspakkaus/miksi-isi-bloggaa

bluuberry
Elämisen opettelua

Hmm... Sekin vähäinen mitä olen kirjoittanut minun ja tyttären elämästä tänne on just se, että saa vaan avautua ja purkaa omia ajatuksia ja tunteita sanoiksi.

sanumaria

Mulla ei oo niinko mitään vastausta tähän "miksi kerrot perheestäsi", mutta noinniinkun geneerisesti bloggaan koska se on kivaa. Tykkään kirjoittaa.

Gigi
Olipahan taas..

Halusin blogin, mutten ole varsinaisesti mikään sanamestari. Sitten tajusin, että voihan sinne blogiin piirtää! Ettei nyt ihan ranttaliksi laittanut, piti jotkut kehykset keksiä. Kun on suurimman osan ajasta kotona kahden hassun pikkuihmisen kanssa leikkimässä legoilla, prinsessoilla ja autoilla, valloittaen pyykkivuoria ja tyhjentäen käsittämättömiä määriä hiekkaa kuraisista kengistä, toi "meidän perheen elämä" tuntui jotenkin luonnolliselta aiheelta:) Silti koen, ettei tarvitse olla niitä lapsia, jotta voi lukea mun blogia. Riittää, että tykkää vähän satukirjamaisista kuvista.

 

Amma
Why you little!!

http://www.lily.fi/blogit/why-you-little/mitanaa-kirjotat

ja määhän kirjotan! (meinasin heittää koneen kyllä seinään kun teksti katosi sekoiluni ansiosta, mutta kiitos automaattiset tallennukset, saitte mahtavan tekstini luettavaksi!)

Sus-ki
Home Sweet Home

Minäkin näpyttelin haasteeseen vastauksen - tosin en tietenkään ikinä ymmärrä kysymyksiä kokonaisuudessaan ja halusin helpomman haasteen, joten vastasin vain kysymykseen miksi pidän perheblogia... Miksi pidän blogia ylipäätänsä on niiiin pitkä tarina että siihen ei tän mamman tunnit tänäänkään riitä vastaamaan. http://www.lily.fi/blogit/home-sweet-home/toimituksen-haaste-vastaanotettu

 

Katie
Aika kypsä äidiksi

Ja minä

Onnea muuten kaikille uusille Suosittelee-leiman saaneille; hyvin valittu, toimitus! :)

MinEna
Kasvukäyrillä

Ihan samaa olen ajatellut <3

Pitäisköhän tosta työajasta ottaa joku vakio disclaimer? Onhan se hyvä, ettei jää epäselväksi, pus*

Elina U.
Lentoaskeleita

Tämä menee jo ihan herkistelyksi, mutta menkööt: olisi niin kurjaa, että ilman Lilyä en olisi tutustunut teihin kaikkiin! <3

MinEna
Kasvukäyrillä

Herkkis! Pus* sullekin! <3

Elina U.
Lentoaskeleita

<3<3<3

Lattemude

Mä en saanut tätä viimeisteltyä eilen, joten täältä pesee tänään:
http://www.lily.fi/blogit/taydellinen-aitiysloma/enta-miksi-ma

Ja mä todellakin olen just nyt lounastauolla. ;)

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Mäkin osallistuin, tälleen vähän jälkijunassa...

Kommentoi