Lily-kansa puhui: Uusi suositeltu blogi

Toimitus

 

Esittelimme viime torstaina 16 aivan fantastista blogia, joiden seuraamista suosittelemme kaikille. Moni kertoi kommenteissa löytäneensä suositelluista uutta kiinnostavaa luettavaa.

Usea lilyläinen alkoi myös kysellä, miksei eräs tietty blogi saanut leimaa. Ja totta, pian huomasimme mekin, että raati teki liian hätiköidyn päätöksen ja päätti sittenkin nostaa suositeltuihin vielä yhden mahtavan blogin.

Tämä blogi on ollut tärkeä osa Lilyä jo vuodesta 2012, sitä lukemalla on pysynyt hyvin kärryillä nykytaiteesta sekä kulttuurista ja siinä on älykästä ja analyyttistä pohdintaa. Kaikin puolin ihana tapaus siis!

Kuten eräskin lilyäinen sanoi:

"Meikä ei tiedä yhtään toista blogia, jossa puhuttaisiin Butlerista ja Deleuzesta. Oot siis ihan omaa luokkaasi! <3"

 

Olet suositeltua sisältöä -leimasi ansainnut, Miss Nella Jives!

 

Lopuksi vielä asiaa leimoista: Lilyssä on satoja, jopa tuhansia mahtavia blogeja (blogeja on perustettu Lilyyn yli 8000!). Vaikkei blogilla olisi suosittelu-leimaa, se ei missään nimessä tarkoita sitä, etteikö blogi olisi tärkeä osa yhteisöämme, laadukas ja kaikin puolin erinomainen sisällöltään.

Jaamme leimoja aktiivisesti päivittyville, keskenään erilaisiin aiheisiin keskittyville (aina kulttuurista muotiin ja kirjoista sisustukseen) ja koukuttaville blogeille. Tarkoitus on ennen kaikkea palvella Lilyn lukijoita, jotta saitilla surffaava löytäisi mahdollisimman nopeasti uutta ja monipuolista luettavaa. Jaamme jälleen leimoja viimeistään ensi syksynä.

 

Sitten voitkin klikata itsesi Miss Nella Jivesin koukuttavaan blogiin!

 

 

Kommentit

Helmi K
sivulauseita

Wuhuuuuuuu! Hyvä Nella! Hyvä Lily! 

stella maria

Todella kiva juttu että käyttäjien palaute on otettu huomioon. Ainakin sen perusteella mitä itse olen keskustelua seurannut, hyvin moni käyttäjä puhui tämän puolesta. Toimitus todellakin tulee vastaan ja ottaa palautteen huomioon, loistavaa myös tällainen vuorovaikutus.

Tuli sellainen fiilis että onneksi aloin kirjoittaa blogia juuri Lilyssä! Jes!

Kaisallleeena (Ei varmistettu)

Jihuuuu! Ihana kun otitte palautetta ja lukijoiden toiveita vastaan ja nella sai kuin saikin ansaitun leiman:)

Nella
Nellancholia

Mikään reaktio ei tunnu nyt riittävältä tämän konfettisateen jälkeen, joten mitä nyörimmät, naurunsekaiset tuhannet kiitokset. :D

Toimitus
Toimitus

Kiitos, että kerroitte mielipiteenne! Kertokaa jatkossakin, kyllä täällä kuunnellaan! :)

Mia K.
Voi taivas

http://www.lily.fi/blogit/west-coast-baby/i-am-sun !! 

On pakko tulla linkkaan tämän tytön blogia!! :))

Lukekaas ;)

Maiski
40 hours and counting

Mahtavaa! Hyvä Nella!

millakarhu
Paitsi Jossain

Mahtavaa! Just näin! Nellan blogissa on juuri mainosti sekaisin henkilökohtainen, yhteiskunnallien ja vielä korkea -ja matalakin kulttuuri! Kiva myös kun kuuntelette lukijoita. 

Anna Blue Eyes

Jes! :)

Kommentoi