Lily kasvaa – tervetuloa tubettajat!

Tätä salaisuutta olemme vaalineet pitkään – mutta nyt voimme kertoa sen. Lily on jatkossa myös tubettajien yhteisö. Saamme upeiden bloggaajien joukkoon neljä tubettajaa! Tervetuloa VMKBNea LindbergPatuemilia ja Viksuna!

Tutustu Lilyn tubettajiin!

venla_lily_tubettajat.jpg

VMKP

Helsinkiläinen 18-vuotias Venla Parviainen poimii aiheet videoihinsa sekä omasta elämästään että kansainvälisiltä kanavilta. Venla tubettaa esimerkiksi ruuasta, muodista, kauneudesta sekä kiinnostavista mielipiteistään.

 

nea lindberg_lilyntubettajat.jpg

Nea Lindberg
Nea Lindberg kuvaa kauniita ja innostavia YouTube-videoita. Hän on erikoistunut treenaamiseen, ruokaan ja kauneuteen. Hän tekee videoita myös lomamatkoistaan.

 

Patricia salonen_lilyntubettajat.jpg

Patuemilia

Turkulainen 22-vuotias Patricia Salonen tekee ihania videoita elämästään. Hän on erikoistunut vloggaukseen ja kauneusvideoihin. Patricia on kiinnostunut sisustamisesta, muodista, kauneudesta ja liikunnasta, erityisesti tanssista, lenkkeilystä ja kuntosalista.

 

roosa vikström_lilyn_tubettajat.jpg

Viksuna

Varkaudessa asuva Roosa Vikström, 25, on monipuolinen tubettaja. Hän testailee niin meikkejä kuin herkkujakin hauskalla tavalla. Näihin videoihin on helppo samaistua!

 

Tutustu kiinnostaviin tubettajiimme – ja pysy kuulolla! Lisää kiinnostavia uutisia on tulossa! 🙂

Kommentit (12)
  1. Ymmärrän että blogialustoilla on kova paine pysyä kehityksessä mukana ja uudistua mutta olisiko tätä vloggauskokeilua aloittaa jo olemassa olevien bloggaajien kautta? Oma kuva lilyläisistä lukijoista on että he ovat valveutuneita, fiksuja ihmisiä, joita kiinnostaa rohkeat kannanotot, yhteiskunnalliset asiat, vastuullisuus, eettisyys, ihmissuhde-elämän kiemurat(aikuisten sellaiset) ja työelämän epävarmuuteen liittyvät asiat. Oma kuva vloggaajista taas on, etteivät he uskalla tuoda julki mitään kärkkäämpiä tai mielipiteitä jakavia asioita ja keskittyvät vain meikki-, ruoka-, ”my day”-tyylisiin arkipäiväisyyksiin ja turhanpäiväisyyksiin keskittyviin videoihin koska haluavat vain mahdollisimman suuret katsojamäärät.
    Omat lempibloggaukset Lilysta ovat olleet juuri työelämää, feminismiä, vanhenemista ja sinkkuutta koskevia. Tekstejä, ei kuvia.

    1. Hei, kiitos kommentista. Kannustamme lämpimästi Lilyn nykyisiä bloggaajia myös tubettamaan! Halusimme ottaa Lilyyn mukaan sellaisia tubettajia, jotka ovat tehneet videoita jo jonkin aikaa. Jos sinulla on ehdotus tubettajasta, joka kannattaisi ottaa Lilyyn mukaan, kuulemme mielellämme!

  2. Vähän ihmetyttää tämä. Kurkkasin tuota yhtä vloggaajaa ja siellä oli ”soitetaan pilapuheluita”-tyylisiä videoita… Jos vloggaajia halutaan olisiko voinut etsiä jotain vähän kypsempiä sellaisia? 🙂

    Ole lukenut Lilyn blogeja alusta asti, edelleen päivittäin, mutta luen niitä lähinnä kännykällä esimerkiksi bussissa tai muun tekemisen ohessa joten videot jää katsomatta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *