Lily kuuluttaa: Nyt sinäkin voit tienata Lilyyn tekemilläsi jutuilla!

Toimitus

Rakkaat lilyläiset,

bloggaamisen uusi aikakausi alkaa tänään. Ja me olemme valmiina.

Lilyssä on ollu tapana laittaa hyvä kiertämään. Kohta vuoden ajan me lilyläiset olemme vinkanneet toisillemme parhaista meikkiputeleista, matoista, villaneuleista ja biiseistä. Kauniiden ja toimivien asioiden linkkaaminen muille on kivaa, mutta tästä päivästä lähtien siitä voi myös jäädä käteen tukku euroja.

Olemme sitä mieltä, että kun lukijat astelevat bloggaajan postauksen inspiroimana ostoksille, bloggaaja on ansainnut osansa syntyvistä kaupoista. Siksi yhdistimme voimamme Kiosked-palvelun kanssa. Kioskedin kautta voit linkata postauksessa esittelemäsi tuotteet eri nettikauppoihin. Kun joku päätyy palstasi kautta ostoksille, kassaasi kilahtaa rahaa.

Pöytä on nyt katettu, ja tästä päivästä alkaen hyvä makusi on rahan arvoinen.

Lue tästä, miten homma toimii käytännössä ja ala tienata!

>> Tee näin! Lily & Kiosked -ohjeet.

Kauniiden asioiden ja ansaitsemisen asialla: Lilyn toimituksen Kati, Jenna ja Anna

PS. Mietitkö, miltä se näyttää käytännössä? Kurkkaa Auroran esimerkkipostausta ja rekisteröi sitten Lily-palstasi Kiosked-palveluun.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Voiiiihhh rakkaat bloggaajat älkää antako tämän kuitenkaan vaikuttaa juttujen sisältöön..!!!!!!!!!!!

estella
Kirjallinen projektini

Ääh, mä en nyt tiedä tykkäänkö tästä yhtään... Nyt seuraamani palstat eivät kuitenkaan ole keskittyneet kamalasti tuotteiden esittelyyn, joten ehkä niissä ei siten kuitenkaan ala mikään mainostus-show. Sen näkee tulevaisuudessa... Voin kyllä luvata, että jos jollain palstalla tehdään juttuja selkeästi vain rahankiilto silmissä, niin olen pian entinen lukija.

Vierailija (Ei varmistettu)

Eiköhän jokainen (fiksu) bloggaaja tajuu tän pointin. Jos joku alkaa blogata VAIN myyntimielessä, lukijoita tuskin jaksaa kiinnostaa. Mutta jos linkkaa kauppaan semmosen tuotteen, josta tykkää ja jota hehkuttaa joka tapauksessa, se tuskin alentaa blogin tasoa. Ehkä jopa päinvastoin :)

Vee (Ei varmistettu)

Olen samaa mieltä, lisäarvoa vaan tuo. Ja helpottaa nettishoppailua, jota kuitenkin harrastan ;))

Vierailija (Ei varmistettu)

Hyvään ajankohtaan lanseerattu uudistus, näin Älä osta mitään -päivänä :D

häkkilintu

Hmm... voin siis myydä hijabeja, Pekka Haavistoa, parisuhdeväkivaltaa, joulupukkikritiikkiä, photoshop muijia, VR: asiakaspalvelua, homotutkan ja oudon käsitykseni estetiikasta. 

Tästä tulee vielä hauskaa.

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka,

Onko joku tienannut jo tällä palvelulla? Mietin, kun itse kirjoitin yhden todella suositun kirjoituksen, johon lisäsin myös kiosked-kuvan, eikä tipahtanut senttiäkään kioskediin...

Jenna (Ei varmistettu)

Mikä on näkemyksenne advertoriaaleihin? Onhan blogi periaatteessa journalismia ja advertorialit lainsäädännöllä säänneltyjä.

Kommentoi