Lily kuuluttaa: Nyt sinäkin voit tienata Lilyyn tekemilläsi jutuilla!

Rakkaat lilyläiset,

bloggaamisen uusi aikakausi alkaa tänään. Ja me olemme valmiina.

Lilyssä on ollu tapana laittaa hyvä kiertämään. Kohta vuoden ajan me lilyläiset olemme vinkanneet toisillemme parhaista meikkiputeleista, matoista, villaneuleista ja biiseistä. Kauniiden ja toimivien asioiden linkkaaminen muille on kivaa, mutta tästä päivästä lähtien siitä voi myös jäädä käteen tukku euroja.

Olemme sitä mieltä, että kun lukijat astelevat bloggaajan postauksen inspiroimana ostoksille, bloggaaja on ansainnut osansa syntyvistä kaupoista. Siksi yhdistimme voimamme Kiosked-palvelun kanssa. Kioskedin kautta voit linkata postauksessa esittelemäsi tuotteet eri nettikauppoihin. Kun joku päätyy palstasi kautta ostoksille, kassaasi kilahtaa rahaa.

lily_kiosked_laptop.png

Pöytä on nyt katettu, ja tästä päivästä alkaen hyvä makusi on rahan arvoinen.

Lue tästä, miten homma toimii käytännössä ja ala tienata!

>> Tee näin! Lily & Kiosked -ohjeet.

Kauniiden asioiden ja ansaitsemisen asialla: Lilyn toimituksen Kati, Jenna ja Anna

PS. Mietitkö, miltä se näyttää käytännössä? Kurkkaa Auroran esimerkkipostausta ja rekisteröi sitten Lily-palstasi Kiosked-palveluun.

Kommentit (8)
  1. Mikä on näkemyksenne advertoriaaleihin? Onhan blogi periaatteessa journalismia ja advertorialit lainsäädännöllä säänneltyjä.

  2. Moikka,

    Onko joku tienannut jo tällä palvelulla? Mietin, kun itse kirjoitin yhden todella suositun kirjoituksen, johon lisäsin myös kiosked-kuvan, eikä tipahtanut senttiäkään kioskediin…

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *