Lily suosittelee: Joko seuraat näitä ihania ja inspiroivia blogeja?

Rakkaat lilyläiset – hyviä uutisia! Annoitte jälleen painavan sananne ja suosittelitte omia lempiblogejanne. Tuhannet kiitokset jokaiselle suosikkiaan ehdottaneelle. Toimitus luki perusteluista jokaisen ja päätyi antamaan Suosittelemme-leiman kolmelle ihanalle, inspiroivalle ja aktiiviselle blogille.

Jatkossa nämä timanttiset sisällöt löytyvät suoraan Lilyn etusivulta:

alohair.jpg

Alohair

Alohair-blogissa sukelletaan hurmaavien hiusjuttujen ja kosmetiikan maailmaan. Täältä löytyvät kylpyhuoneen kiinnostavimmat purnukat ja vinkit helppoihin diy-hoitohin. Alohairin supersimppeli lettinuttura on toimituksen uusi suosikki juhlakampaukseksi.

Lukijat kertovat:

”Mielenkiintosia juttuja kosmetiikasta ja kaikesta muustakin, inspiroivasti ja kiehtovasti kirjoitettuna!”

”Paljon tietoa hiusten hoidosta ja kosmetiikasta, myös kampaustipsejä, rentoa meininkiä ja hauskoja tekstejä.”

Lue ainakin tämä: Step-by-Step Tutorial: rento nuttura kevään juhliin

 

heygirl1.jpg

Hey Girl

Pehmeitä valintoja ja painavaa asiaa, mutta rennolla otteella. Hey girliä kirjoittaa Lahdessa asuva Marika, joka tosin haaveilee muutosta Havajin rannoille. Blogin ytimen muodostavat luonnonmukaiset valinnat, joten esimerkiksi uusia vegaanisia kosmetiikkasuosikkeja etsivä ei pety.

Lukijat kertovat:

”Hey girl on suosikkini raikkaudessaan ja mielenkiintoisuudessaan. Juttujen aihealue on monipuolinen. Blogista välittyy positiivinen ”touch” elämään.”

”Törkeän ihanaa arkea, aitoja tuotesuosituksia ja tummempia sävyjä välillä. Kaikkea raikkaalla, sydämellisellä otteella. Ehdoton suosikkini!”

Lue ainakin tämä: Kaksi superhyvää hiusvinkkiä

 

lilies1.jpg

Lilies & Life

Lilies & Lifen erikoisalaa on hyvinvointi. Luonnonkosmetiikkaa, terveysvinkkejä, reseptejä kokemuksia skolioosin kanssa elämisestä sisältävä blogi inspiroi pitämään itseä kuin kukkaa kämmenellä.

Lukijat kertovat:

”Hyvinvointivinkkejä, faktatietoa, syvällisyyttä, aitoutta ja positiivisuutta yhdessä. Takana on uskomaton ihanainen!”

”Lilies and Life -blogin Lilies saa teksteillään arvostamaan elämää ja terveyttä. Vahva ja inspiroiva nainen, joka osaa kirjoittaa aidosti. Toivon, että mahdollisimman moni löytäisi blogin.”

Lue ainakin tämä: Wednesday Wellness: My favorite smoothie of all time (dairy free)

 

Joko nämä blogit löytyvät sinun lukulistaltasi?

Kommentit (14)
  1. Miksi ette mainitse mitään siitä, että samaan aikaan näiden kanssa Suositut-karuselliin ilmestyivät myös Iidan matkassa (joka kertoi asiasta insta storyissaan) ja Gone with the Warm Wind, joka on ihan uusi blogi koko sivustolla? Jotenkin vähentää toimintanne läpinäkyvyyttä.

  2. OHO! Bongasin vasta nyt tiedon,ihan mahtavaa! (Luulin että leima oli blogin ylle lipsahtaut bugina,niikuin sillon kun jotain asetuksia muuttui:D )

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *