Lily suosittelee: uutta inspiroivaa luettavaa

Toimitus

Ihanat lilyläiset! Annoitte äänenne kuulua ja suosittelitte omia lempiblogejanne. Toimitus kävi läpi jokaisen ehdotuksen ja päätyi antamaan Suosittelemme-leiman neljälle blogille. Nyt nämä timanttiset blogit löytyvät helposti myös etusivulta.

Nämä huippublogit valittiin:

Minnean muruja

Minnea muruja on ihana hyvän mielen blogi, jonka arkiset havainnot elämästä ovat blogin juju. Minnea kertoo samaistuttavalla tavalla perhearjesta ja jakaa parhaat kosmetiikka- ja vaatelöydöt. Blogista löytyy myös inspiroivia päivän asuja.

Destination: Happiness
Nettanen tarttuu oivaltavalla tavalla ajankohtaisiin aiheisiin ja pohtii esimerkiksi työn jättämisestä ja ystävyyden päättymisestä. Joukkoon mahtuu myös kepeitä juttuja, kuten ravintolasuosituksia, sisustusta ja mökkiremonttia. Joka lukukerralla jää jotain mietiskeltävää.

Randolfin hipat
Mertta ja Laura kirjoittavat aidosti ja kaunistelematta niin puistokaljoittelusta kuin kirjoista. Blogi tarjoaa niin raudanlujaa feminismiä kuin hyvät naurut.

Une Petite Life
Psykologiksi opiskelevan Niinan blogista löytyy raikkaiden kuvien lisäksi konkreettisia vinkkejä, miten löytyy oma juttunsa, mitä tehdä kipeänä tai miten vastata ilkeään kommenttiin. Niinan viisaus huokuu tekstistä ja saa lukijan pohtimaan asioista uusilta kanteilta.

 

Ovatko nämä blogit sinulla jo lukulistalla? 

Kommentit

vilhelmiinah
VILHELMIINA H.

On, kaikki!! <3

Minnea
Minnean muruja

Päivän ja varmasti koko kuun paras juttu! Kiitos tuhannesti!

Antaa hurjasti uutta inspiraatiota ja potkua tähän hommaan!

Toimitus
Toimitus

Kiitos itsellesi ihanasta blogista. <3

Nettanen

Voi miten kivaa, kiitos Lily ja kaikki mua ehdottaneet<3 Olen samaa mieltä kuin mitä Minnea tuossa ylhäällä jo kirjoittikin!

Toimitus
Toimitus

Kiitos itsellesi, että inspiroit meitä blogillasi. <3

Saranda
Tyhjä ajatus

Leimat menivät ihan oikeisiin osotteisiin! <3 :)

unepetitelife
une petite life

Apua miten hienoa!! Kiitos tästä kunniasta Lilyn toimitus ja kiitos kaikille ilmiantajille!<3 En muista, koska viimeeks oon ollut näin iloinen ja kestohymy naamalla ties monettako tuntia :D! Paljon onnea kaikille muillekin leiman saaneille, ihania seuraamisen arvoisia blogeja!<3

Toimitus
Toimitus

Kiitos itsellesi ihanasta ja inspiroivasta blogista. <3

Kommentoi