Lily suosittelee: uutta inspiroivaa luettavaa

Ihanat lilyläiset! Annoitte äänenne kuulua ja suosittelitte omia lempiblogejanne. Toimitus kävi läpi jokaisen ehdotuksen ja päätyi antamaan Suosittelemme-leiman neljälle blogille. Nyt nämä timanttiset blogit löytyvät helposti myös etusivulta.

Nämä huippublogit valittiin:

minnean_muruja_kollaasi_0.jpgMinnean muruja

Minnea muruja on ihana hyvän mielen blogi, jonka arkiset havainnot elämästä ovat blogin juju. Minnea kertoo samaistuttavalla tavalla perhearjesta ja jakaa parhaat kosmetiikka- ja vaatelöydöt. Blogista löytyy myös inspiroivia päivän asuja.

destination_kollaasi.jpg

Destination: Happiness
Nettanen tarttuu oivaltavalla tavalla ajankohtaisiin aiheisiin ja pohtii esimerkiksi työn jättämisestä ja ystävyyden päättymisestä. Joukkoon mahtuu myös kepeitä juttuja, kuten ravintolasuosituksia, sisustusta ja mökkiremonttia. Joka lukukerralla jää jotain mietiskeltävää.

randolfin_hipat_kollaasi.jpg

Randolfin hipat
Mertta ja Laura kirjoittavat aidosti ja kaunistelematta niin puistokaljoittelusta kuin kirjoista. Blogi tarjoaa niin raudanlujaa feminismiä kuin hyvät naurut.

une_petite_life_kollaasi.jpg

Une Petite Life
Psykologiksi opiskelevan Niinan blogista löytyy raikkaiden kuvien lisäksi konkreettisia vinkkejä, miten löytyy oma juttunsa, mitä tehdä kipeänä tai miten vastata ilkeään kommenttiin. Niinan viisaus huokuu tekstistä ja saa lukijan pohtimaan asioista uusilta kanteilta.

 

Ovatko nämä blogit sinulla jo lukulistalla? 

kulttuuri suosittelen
Kommentit (8)
  1. Niina Maria V.
    9.11.2017, 20:12

    Apua miten hienoa!! Kiitos tästä kunniasta Lilyn toimitus ja kiitos kaikille ilmiantajille!<3 En muista, koska viimeeks oon ollut näin iloinen ja kestohymy naamalla ties monettako tuntia :D! Paljon onnea kaikille muillekin leiman saaneille, ihania seuraamisen arvoisia blogeja!<3

    1. Kiitos itsellesi ihanasta ja inspiroivasta blogista. <3

  2. Leimat menivät ihan oikeisiin osotteisiin! <3 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *