Lily vahvistuu – kiinnitimme neljä uutta bloggaajaa

Iloisia uutisia! Lilyn suositeltujen blogien joukko kasvaa. Huippusuositut Anna Vihervaarasta, Kriselda, Tyhjä ajatus ja Bluestocking löytyvät jatkossa kiinnitettyinä ylimpänä etusivulta. Jos et vielä seuraa heitä, tee se nyt. 

annakauhala_annavihervaarasta_1.jpg

Anna Vihervaarasta

Anna on helsinkiläinen kirjoittaja, esteetikko ja kahden paimenkoiran emäntä, joka rakastaa matkustamista. Jooga, ulkoilu ja terveellinen kasvisruoka ovat hänen hyvinvointinsa perusta. Hän lukee paljon, rentoutuu hyvien sarjojen ja elokuvien parissa ja nauttii baletista, musikaaleista sekä teatterista. Anna kirjoittaa myös syvällisemmistä aiheista, kuten naiseudesta, henkisestä kasvusta, urasta, rahasta ja vastuullisesta elämäntavasta.

Lue ainakin: Rakkaudesta, osa tsiljoona

kriselda_1.jpg

Kriselda

Kriselda on helsinkiläinen bloggaaja, joka kirjoittaa muodista ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Jooga on tärkeä osa hänen arkeaan ja tämä ikuinen optimisti haluaa inspiroida muita hiukan parempaan elämään. Kriseldaa kiinnostavat erityisesti terveelliset ruuat, mutta hän osaa myös nauttia elämästä – eli pitsasta ja viinistä. Tärkeänä teemana Kriseldan blogissa onkin tasapaino.

Lue ainakin: Viikonloppuvinkki: Vie itsesi treffeille

saranda_dedolli_tyhjaajatus_1.jpg

Tyhjä ajatus

Juuriltaan kosovolainen Saranda on helsinkiläinen bloggaaja, joka kirjoittaa hyvinvoinnista, muodista, ekologisuudesta, kasvisruuasta, matkustamisesta ja liikunnasta. Saranda käsittelee blogissaan välillä syvällisiäkin tai yhteiskunnallisia aiheita, mutta jakaa vastapainoksi myös reseptejä, reissuvinkkejä, ravintolasuosituksia, liikuntakokemuksiaan ja (luonnon)kosmetiikkavinkkejä. Saranda haluaa kannustaa kaikkia elämään omannäköistä elämää ja olemaan lempeitä itseään ja ympäristöä sekä ympärillä olevia kohtaan.

Lue ainakin: Kohti minimalistisempaa vaatekaappia

minjakoskela_bluestocking_0.jpg

Bluestocking

Minja Koskela on feministi, joka kirjoittaa yhteiskunnallista Bluestocking-blogia. Koskela haluaa teksteillään tarttua yhteiskunnallisiin epäkohtiin ja osallistua siten yhdenvertaisemman maailman rakentamiseen. Tekstien aiheet vaihtelevat maailmanpolitiikasta populaarikulttuuriin ja ajankohtaisiin ilmiöihin, joista Koskela kirjoittaa suoraan, rohkeasti ja pilke silmäkulmassa. Tasa-arvotyön ohella Koskela suhtautuu intohimoisesti musiikinkuunteluun ja bongailee aktiivisesti uutta musiikkia. Autiolle saarelle Koskela ottaisi mukaan läppärin, kuulokkeet ja ainekset gin toniciin.

Lue ainakin: Jättäkää säärikarvat rauhaan!

 

P.S. Kysyimme aiemmin lempiblogejanne ja annoimme niiden perusteella Suosittelemme-leiman neljälle uudelle blogille. Kurkkaa lista Lilyn uusista vahvistuksista täältä: Lily suosittelee: Uutta inspiroivaa luettavaa.

Kommentit (3)
  1. Tyhjä ajatus-blogilla on ainakin todella osuva nimi. Sisällötöntä ja huonosti kirjoitettu huttua, parempaakin olisi varmasti löytynyt.

  2. Jee jee, hieno homma ja onnittelut bloggaajille 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *