Lily ylpeänä esittää: uusi kirjallisuuspalstamme K-blogi

Toimitus

Fanfaari törähtää, paperisilppua poksahtaa taivaalle: Lilyssä on uusi kirjallisuuspalsta! Jennin emännöimä K-blogi saapuu iloksemme, kun Inahduksen Ina siirtyy toviksi muihin, hyvin vaativiin ja antoisiin tehtäviin. Hieman haikeina sanomme Inalle näkemiin vaan ei hyvästi, iloisina toivotamme Jennin tervetulleeksi.

Jenni vastasi maanantaina Lilyn perinteisiin 5+1 kysymykseen näin:

1. Jos esittelisit kotipaikkakuntaasi, mihin menisimme ensimmäisenä?

Espoon keskuspuistoon. Olen käynyt kouluni Espoossa, mutta minun piti paluumuuttaa kaupunkiin ennen kuin ymmärsin, että siellä on keskuspuisto. Nyt asun tuon puiston laidalla ja ulkoilen siellä usein.

2. Mitä teit eilen kello 20?

Lojuin kirjamessujen jälkeen puolitajuttomana kotona. Tuntikausien messuilu sai minut niin uupuneeksi, etten kyennyt edes lukemaan. Viimeisillä voimillani nostin jalat seinälle ja makasin sitten pari tuntia vaikeroimassa, miten rankkaa lukutoukan elämä on.

3. Mitä kolmea asiaa ilman et voisi elää?

Niitä, joista bloggaankin: kirjojani, kissojani, kotiani.

4. Minkä hyväksi havaitsemasi oivalluksen haluat jakaa muille?

Toisin kuin usein ajatellaan, netin kautta voi löytää uusia ystäviä ja aitoja ihmissuhteita. Netti ei myöskään automaattisesti tyhmennä ihmistä tai tee hänestä lukutaidotonta. Ainakin kirjablogien ja -keskustelujen lukemisella on taipumus lisätä myös kirjojen lukemista.

5. Jos olisit kirja, mikä olisit?

Haluaisin olla Ronja, Ryövärintytär: monenikäisille seuraksi sopiva, ihan fiksu muttei tärkeilevä, huumorintajuinen ja toisinaan kiroilevakin. 

+ 1. Mihin kysymykseen olet aina toivonut pääseväsi vastaamaan - nyt pääset.

Miltä nyt tuntuu? En ole koskaan voittanut mitään kilpailua, joten minulta ei ole kysytty tuota klassikkokysymystä. Juuri nyt minusta tuntuu oikein hyvältä. Olen innostunut ja sopivasti jännittynyt.

+ Jenni vinkkaa:

Antikvaari.fi Olen laiska kiertelemään oikeita antikvaareja, mutta nettiantikoista ostan säännöllisesti - ja liikaa - kirjoja. Olen löytänyt netistä erästä Tove Janssonin kirjaa lukuun ottamatta ennemmin tai myöhemmin kaikki etsimäni kirjat.Täältä voit kerrata, kuinka ryhdyt K-blogin seuraajaksi ja saat ilmoituksen Jennin uusimmista päivityksistä. Lilyyn rekisteröityminen  on ilmaista ja helppoa!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.