Lilyläinen, katso HBO Nordicia kaksi viikkoa ilmaiseksi

Toimitus

Yhteistyössä HBO Nordicin kanssa

 

Huhuu, sinä kotona sadetta ja kylmää pitävä ihminen! Jos lempiblogit on luettu moneen kertaan ja kirjastoreissu kylmässä sateessa ei innosta, kokeile tätä. HBO Nordic tarjoaa lilyläisille mahdollisuuden kokeilla palvelua 14 päivän ajan veloituksetta.

Tilaa kokeilukoodi, jolla voit katsella kanavan sarjoja, kuten True Bloodia, Girlsiä, Game of Thronesia ja True Detectiveä. Tarjous on voimassa 1.8. asti.

Koodin pääset tilaamaan tästä linkistä.


Kuva: ©2014 Home Box Office, Inc. All rights reserved.  HBO® and all related programs are the property of Home Box Office, Inc. 

Kommentit

paulahelena
ALUAP

eihän kukaan nyt futiksen mm-kisojen aikaan pysty mitään muuta kattomaan! :D

Toimitus
Toimitus

No mutta täytät sitten kisojenjälkeistä tyhjyyttä heinäkuussa :)

Mindeka
Ma-material Girl

Nyt NIMENOMAAN pystyy katsomaan läppäriltä vaikka ja mitä, kun ukko on kiinni telkkarinruudussa 24/7. Aion ottaa tästä kaiken irti -Kiitos!

;)

Maria Hakkala

Erinomaista! :)

katniss (Ei varmistettu)

hei! vaikuttaapa hienolta hommalta!

osaako toimituksen väki vastata siihen, että milllaiset ovat tämän kokeilujakson ehdot? jatkuuko jakso automaattisesti maksullisena tilauksena, vai katkeaako se automaattisesti ilmaisen jakson päätyttyä?

Toimitus
Toimitus

"Voit lopettaa tilauksesi milloin tahansa kokeilujakson aikana ilman kuluja tai sitoumuksia. 

Mikäli päätät jatkaa tilaajana, tilauksesi jatkuu automaattisesti 14 päivän kokeilujakson jälkeen hintaan 9,95 €/kk. Kuukausitilaus on toistaiseksi voimassa oleva ja sen voi irtisanoa milloin tahansa."

Pitää siis muistaa irtisanoa.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Ei ole koodia näkynyt, vaikka laitoin s-postia jo aiemmin päivällä. :/ Onko muille tullut?!

Toimitus
Toimitus

Oletko tsekannut meilin roskapostin tai muut kansiot? Gmailissa koodi tuli Tarjoukset-välilehdelle. Ja tuli kyllä heti tilattua.

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Tsih, unohdin käydä huutelemassa, että tuli jo. Taisi oma s-posti vähän jumittaa, kun siinä meni melkein vuorokausi. :) Mutta pääasia, että tuli lopulta perille!

Toimitus
Toimitus

Hyvä hyvä!

Kommentoi