Lilyläiset Naisten kympillä: 5 asiaa, jotka opimme juoksemisesta

juoksijat.jpg

Muistattehan vielä Kympin joukon, tuon Lilyn bloggareista ja lukijoista muodostetun juoksuporukan, joka tähtäsi Naisten kympille? Porukassa oli mukana juoksuharrastajia täysistä aloittelijoista jo hieman kokeneempiin. 

Kympin joukon ja monen muunkin lilyläisen näytön paikka koitti eilen. Naiset sitoivat lenkkarinnauhat rusetille ja juoksivat Helsingissä 10 kilometrin matkan, pääsivät kunniakkaasti maaliin ja palasivat raportoimaan siitä meille muille lilyläisille. 

Tämän opimme lilyläisten Naisten kympiltä:

 

1. Myös juokseminen on joukkuelaji. Kimppatreenit motivoivat ja muiden tsemppaus on kultaakin kalliimpaa – mutta parin kanssa juoksemisesta on konkreettista hyötyä myös itse h-hetkellä. Vilma ja Saara juoksivat kympin parina, kumpikin vuorotellen toista kirittäen.

2. Juoksutapahtumissa kaikki ovat hyvällä tuulella. Juoksutapahtuma saa jopa jöröt suomalaiset juttelemaan vieraille ihmisille. Pääasiassa juoksuvaivoistaan, mutta kuitenkin. 

3. Porukassa juostessa on hyötyä siitä, että ainakin yksi on värjännyt hiuksensa sateenkaaren värisiksi. Näin oman porukkansa löytää helposti väkijoukosta. Ja väkijoukkojahan juoksutapahtumissa riittää.

4. Juokseminen johtaa itsensä ylittämiseen ja hurahtamiseen. Sellainenkin ihminen, joka vasta viime kuussa aloitti blogikirjoituksen lauseella ”en osaa juosta” saattaa juosta 10 kilometriä ja kertoa sen tuntuvan vähän kuin lentämiseltä. Ainakin Mindeka ja Vilma suunnittelevat jo puolimaratonia.

5. Juoksuinnostus tarttuu. Toimituksen Eeva ei ole ikinä juossut yli 3 kilometriä, mutta lilyläisten juoksuhurmoksen villiinnyttämänä ilmoittautui elokuussa juoksemaan kympin.

Toimitus onnittelee kaikkia paitsi hienosta juoksusuorituksesta, myös ihailtavasta aktiivisuudesta ja joukkuehengestä!

 

Kuva Vilma P.

Kommentit (2)
  1. Hei, tämä ei liity postaukseen mutta olen niin urpo että en tiedä mihin osoitteeseen voi lähettää kysymyksiä toimitukselle? Jostain syystä en pysty jättämään viestiä myöskään toimituksen vieraskirjaan, joten kyselen tässä: osaatteko toimituksessa neuvoa, miten saan käyttöön Google analyticsin kävijämäärälaskurin? Muistan nähneeni täällä joskus ohjeen, mutta nyt sitä ei enää olekaan missään. Toinen kysymys: mitä on tapahtunut postausten tavutukselle? Kirjoitin juuri uuden jutun luonnoksiin, ja tavutus oli monessa kohtaa hiukkasen persiillään (vaikka ei enää niin pahassa jamassa kuin pari päivää sitten). Entä saako omat tagit jo jollain konstilla näkyviin? Kiitos tiedoista!

  2. Jee!

    Tuletko Eeva Midnight runille? Mäkin ilmoittauduin sinne, ettei vaan pääse tämä vaivoin (oikeasti siis aika vaivatta!) hankittu kunto rupistumaan 🙂 Mahtavaa, jos ollaan motivoitu vielä lisääkin porukkaa lenkille. 

    Juuri TÄMÄ on parasta Lilyssä.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *