Lilyläiset tosi-tv:ssä - Mihin tosi-tv-sarjaan voisit osallistua?

Toimitus

"Ajattelin, että tyyppi pääsee kyllä varmasti jatkoon, ihan vaan ulkonäön perusteella. "Mie oon Tuiskun Antti", hän esitteli itsensä."

 

Isyyspakkauksen Tommi K kertoo, kuinka hän osallistui Idolsin ensimmäisen tuotantokauden koelauluihin vuonna 2003. Kyllä, siitä on jo kymmenen vuotta!

Tuiskun Antin lisäksi Tommi muistaa koelauluista loputtoman odottamisen sekä sen, että kulissien takana kaikki ei mennyt siten kuin telkkarissa vaikuttaa.

Kommenttiboksista löytyi muitakin lilyläisiä, joilla on tosi-tv-kokemusta: Paukkumaissia ja hattaraa -blogin Paulahelena on osallistunut Master Chefiin, ja A modo mio -blogin minä-tässä-hei on tullut jaetulle ensimmäiselle sijalle Arvostele mun illallinen -kisailussa.

Oletko osallistunut jonkin tosi-tv-sarjan tekoon? Tai mikä on sellainen sarja, johon voisit kuvitella osallistuvasi?

 

Kerro kokemuksistasi kommenteissa, haluamme kuulla!

Kuvat tv-sarjojen promokuvia/kuvankaappauksia

Kommentit

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Haha, vuonna X olin Pelkokertoimessa. Ja ei, en voittanut. En myöskään pudonnut ensimmäisenä ;)

Toimitus
Toimitus

Mahtavaa! Saammeko udella hieman behind the scenes -paljastuksia? Ovatko temput oikeasti niin pelottavia - ja mites se toukkien ja kivesten syöminen?

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Meidän jaksossa oli tyhmät tehtävät. Ensimmäisessä syttyi tuleen, toisessa työnnettiin pää lasikuutioon, johon tulvi vastalypsettyä vuohenmaitoa ja kolmannessa haudattiin elävältä. Ainoastaan viimeinen tehtävä olisi oikeasti pelottanut, mutta sinne asti en päässyt. Harmitti, etten päässyt syömään mitään oikeasti ällöttävää :D

Reissu ja kokemus oli ihan kivoja, joskin oli typerää teeskennellä kameralle aurinkoista ja lämmintä Argentiinaa ja värjötellä bikineissä, kun ulkona oli hädin tuskin 15 astetta lämmintä. Ohjaaja vaan huusi taustalla, että vaatteet pois ja koittakaa näyttää siltä kuin ei palelisi. Tytöille lisää huulipunaa, niiden huulet on siniset...

Heini Kirsi
Oisko tulta?

Ihan puuntakaa jouduin mukaan viime syksynä esitettyyn Ylläs - Huipulla tuulee -realityn ekaan kauteen. Tekeminen oli hauskaa, katsominen kauhistuttavaa. :) Hyvä mieli jäi, mahtava kokemus.

Toimitus
Toimitus

Kiva kuulla, että tositelkkarista jäi hyvä mieli, vaikka itsensä näkeminen tv:ssä onkin varmasti aika kiusaannuttava kokemus!

Heini Kirsi
Oisko tulta?

Oi todellakin! Siinä kun valjaissa roikuttaa laskettelutunnilla 5-vuotiasta spagettipolvista lasta, niin valmiiksi kelaa päässään, jotta "mitäköhän kukkahattutädit tästä tulevat sanomaan?". Onneksi hiihdonopettajan ammattikunta oli ylpeä ja iloinen, että tämäkin puoli tuli julki. Hiihtopummin "autuas" elämä... :)

PSK
Insert Cool Phrase

Mä voisin osallistua Unelmien poikamiestyttöön. Kasa suhteellisen hyvännäköisiä äijiä, ei muita narttuja, skumppaa, porealtaita, pussailua ja ulkomaan reissuja. Ja parhaimmassa tapauksessa löytää sieltä miehen.

Toimitus
Toimitus

No nyt kun esitit asian näin.... ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Apua tää on mun luuranko kaapissa... :D Mietin vielä, että kerronko :D

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Kerro!!!

Kristaliina
Puutalobaby

tsihihihihi eivoieivoieivoieivoi :D Linkkaan tänne, jos päädyn kirjoittamaan kokonaisen bloggauksen aiheesta :)

Hosuli
Hömppäblogi

No nyt on kyllä pakko kertoa!

Mindeka
Ma-material Girl

NIIN ON!

Unelmien poikamies? Idols? TALENT???

Kristaliina
Puutalobaby

VOI APUA - nyt paljastuu mun luuranko. Aaaaaaargh apua apua apua :D
http://www.lily.fi/blogit/puutalobaby/luuranko-kaapissa
 

Jemma T
Auringonpolttamat

Hihii sä varmaan muistaisit myös mut, oltiin aika monta kertaa tekemisissä silloin, taisi olla vuosi 2006 ;)

Kristaliina
Puutalobaby

Anna vinkki! Laita yksityisviestiä vaikka! Juu, 2006 taisi olla - voi apua :D

Jemma T
Auringonpolttamat

No siis juteltiin puhelimessa ja kasvokkain monta kertaa, esim kun otettiin niitä kuvia ;) kerroit sairaalakokemuksistasi Intiassa ja vieläkin mietin usein sitä mitä kerroit steriileistä ruiskuista joita kukaan ei sitten kuitenkaan käyttänyt... Mä puolestani kerroin opiskeluistani Singaporessa ja reissustani väliamerikkaan :) Rings a bell?

Jemma T
Auringonpolttamat

Suomen elämässäni olen osallistunut muuan muassa Big Brotherin, Maajussille morsian ja Suomen Robinsonin tekemiseen ja sanotaanko nyt näin, että saatoinpa tosi-tv-menneisyydessäni (?) ehkä jossain vaiheessa tutustua myös yhteen puutalon tyttöön...

Mindeka
Ma-material Girl

Hähää Kristaliina! Sun on PAKKO kertoa, ennen kuin Jemma T tekee sen ;)

Kristaliina
Puutalobaby

AAAAAAAA mitämäoonoikeinmennyttekemään! :D

Mindeka
Ma-material Girl

Jejeejeee! Sä oot ihan paras! :D

Kristaliina
Puutalobaby

eiiiiiiiiiiih! :D

Mindeka
Ma-material Girl

HIHHHHIIIIII

Tää taitaa olla päivän hauskin uutinen ;)

paulahelena
ALUAP

Master Chefissä en kyllä kovin pitkälle päässyt, just just siihen vaiheeseen että piti kirjoittaa hirmuisilla sakoilla uhkaava soppari mutta en TV:seen asti. Jälkikäteen ajateltuna ihan hyvä vaan. Kroonista matkakuumetta potevana voisin osallistua Amazing Raceen (kuin siisti se muuten olis sellasena kotimaanmatkailuversiona, jossa kierrettäis pelkkää Suomea) mutta toi mies ei kyllä takuulla ikinä lähtis mun pariks. Ja jos oisin superhyvä laulaja niin voisin harkita erilaisia lauluskaboja, ehkä.

FFFifi
Fitness Führer

Mä en kyllä osallistuisi mihinkään. Ihan kamala ajatus! Jos olisi pakko, niin Halv åtta hos mig tai Amazing Race voisivat käydä, mutta ekassa en kestäisi jos mun vieraat nillittäisi kameralle että olipas pahaa ja tokassa hävettäisi kun kuitenkin kiukuttelisin mun parille ja syyttäisin sitä kaikista virheistä. Nolottaa jo ajatuskin!

Teoriassa myös Selviytyjät kiinnostaisi, mutta en pärjäisi siellä koska pelkään kaikkea. En myöskään usko, että olisin kovin haluttua seuraa väsyneenä ja nälkäisenä. Enkä voisi syödä mitään kamalaa. Tuossa keväällä totesinkin, että  "jos joku järjestää prinsessa-Selviytyjät, jossa on kivoja fyysisiä tehtäviä, joissa ei hiukset kastu, ja jossa tarjoilukupujen alta paljastuu ahmittavaksi ainoastaan kakkua, ja jossa asutaan kyllä trooppisella saarella mutta tasokkaassa hotellissa, niin olen salamana mukana!" Lisähuomiona vielä jos joku tästä formaattia suunnittelee, että olen mukana kunhan hommaa EI televisioida.

 

Nata - White Trash Disease

Ollaa kuvattu idolsiin inserttejä ja mua on pyydetty iholla-sarjaan sekä maatila-sarjaan :D en mennyt! Tää nettijulkisuus ja keskustelupalstajuorut riittävät vallan mainiosti heh

Ylellä oli joskus sellainen kuin "Teinipomo". Siihen.

"Oletko 14–18-vuotias?
 
Oletko sosiaalinen?

Pidätkö shoppailusta?

Onko sinulla kallis harrastus?

Käytätkö vanhempiesi mielestä liikaa rahaa?
".

Hei, toimitus! Viestini ei liity postauksen aiheeseen, mutta Infossa olevat Lähetä palautetta -linkit eivät näytä toimivan. Miten/mihin osoitteeseen voi siis lähettää palautetta? :)

Toimitus
Toimitus

Kiitos hyvästä huomiosta, eipä toimi ei! Info-osio on vielä uudistuksen jäljiltä päivittämättä, mutta asian hoitaminen on to do -listallamme. Toivomme, että saamme asian korjattua mahdollisimman pian.  Voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen  lily (at) a-lehdet.fi tai jättää palautetta kommentoimalla blogiimme.

Nina Enroth

No jaa, tää ei ihan vastaa kysymykseen, mutta noloa yhtä kaikki. Olen siis ollut Activia-mainoksessa. Telkkarissa. "Ei ole niitä vaivoja enää." 

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Sä olit se!

Nina Enroth

NNNoooooooouuuuuuuuuuUU! Ei sitä saa muistaa.

A. Sinivaara
Onnenpäivä

Tuun pyytämään sulta nimmarin, vatsaan, siihen suoliston kohdalle ;)

FFFifi
Fitness Führer

o_O

Mistä tän mainoksen näkee?!?

Nina Enroth

... valitettavasti ei mistään :D

somewhere

Big Brotheriin osallistuisin, mutta en Suomen versioon vaan jos olisin australian kansalainen hakisin viivana heidän versioonsa. Suunnittelen muuten katsomaan, Youtubesta löytyy etsimällä. Hieman erilaista henkeä ja menoa Suomen BB:seen verrattuna, siellä on oikea tunnelma hallussa ja BB:n henki toteutettuna - eikä alkoholia juuri tippaakaan :)

Iholla voisi olla myös kiinnostava vaihtoehto, johon voisin ehkä osallistua jos uskaltaisin. Olisi mielenkiintoista nähdä oma elämä muiden silmin ja tutustua omaan elämään itsekin syvemmin.

Toimitus
Toimitus

Kiitos vastauksista, lilyläiset - on ollut ilo saada kuulla lisää teidän kaikkien pimeäs... eipäs kun kirkkaasta menneisyydestä!

Kommentoi