Lilyläiset tosi-tv:ssä – Mihin tosi-tv-sarjaan voisit osallistua?

tositv.jpg

”Ajattelin, että tyyppi pääsee kyllä varmasti jatkoon, ihan vaan ulkonäön perusteella. ”Mie oon Tuiskun Antti”, hän esitteli itsensä.”

 

Isyyspakkauksen Tommi K kertoo, kuinka hän osallistui Idolsin ensimmäisen tuotantokauden koelauluihin vuonna 2003. Kyllä, siitä on jo kymmenen vuotta!

Tuiskun Antin lisäksi Tommi muistaa koelauluista loputtoman odottamisen sekä sen, että kulissien takana kaikki ei mennyt siten kuin telkkarissa vaikuttaa.

Kommenttiboksista löytyi muitakin lilyläisiä, joilla on tosi-tv-kokemusta: Paukkumaissia ja hattaraa -blogin Paulahelena on osallistunut Master Chefiin, ja A modo mio -blogin minä-tässä-hei on tullut jaetulle ensimmäiselle sijalle Arvostele mun illallinen -kisailussa.

Oletko osallistunut jonkin tosi-tv-sarjan tekoon? Tai mikä on sellainen sarja, johon voisit kuvitella osallistuvasi?

 

Kerro kokemuksistasi kommenteissa, haluamme kuulla!

Kuvat tv-sarjojen promokuvia/kuvankaappauksia

kulttuuri suosittelen
Kommentit (37)
  1. Kiitos vastauksista, lilyläiset – on ollut ilo saada kuulla lisää teidän kaikkien pimeäs… eipäs kun kirkkaasta menneisyydestä!

  2. Big Brotheriin osallistuisin, mutta en Suomen versioon vaan jos olisin australian kansalainen hakisin viivana heidän versioonsa. Suunnittelen muuten katsomaan, Youtubesta löytyy etsimällä. Hieman erilaista henkeä ja menoa Suomen BB:seen verrattuna, siellä on oikea tunnelma hallussa ja BB:n henki toteutettuna – eikä alkoholia juuri tippaakaan 🙂

    Iholla voisi olla myös kiinnostava vaihtoehto, johon voisin ehkä osallistua jos uskaltaisin. Olisi mielenkiintoista nähdä oma elämä muiden silmin ja tutustua omaan elämään itsekin syvemmin.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *