Lilyläisten kynsillä juuri nyt: nudelakka

kynsikuva.jpg

 

1. Kyllä Coco tietää: joskus päivänpiristykseksi riittävät pelkät kauniisti lakatut kynnet. Kynsillä: O.P.I.:n sävy Step Right Up.

2. ”Toisinaan se, että jonkun kanssa voi kierrellä rauhassa vaateliikkeessä hypistelemässä kevätuutuuksia, valita yhdessä kivointa kynsilakkaa ja istua kahvilassa herkkulounaalla, on aivan mielettömän hauskaa.” Word up Rosanna! Näytämme lakattua peukkua myös tälle ajatukselle: ”Mietin, ettei elämäni saa olla niin kiireistä etten tapaa tarpeeksi ystäviäni.” Kynsillä: Essien sävy Sugar Daddy.   

3. Bitches Brew tietää, että kynsilakka ei ole pelkkä kaunistus: ”Lakalla kovetetuilla kynsillä on paljon kätevämpi ruuvata tietokoneesta putoilevia muttereita takaisin ja avata colatölkkejä.” Kynsillä:  Lancômen sävy 122N. 

Toimituksen kynsillä juuri nyt: läpinäkyvää lakkaa, porsaanväristä (!) lakkaa, joulukuussa (!!) lakattujen glittereiden rippeet sekä metallista punaista.

 

 

Kommentit (4)
  1. Hihi, minun kynnet on kaukana nudesta, en osannut päättää niin laitoin viittä eriväristä lakkaa;D

    1. Arvostamme viitseliäisyyttä (ja luovuutta) – näytä meille kuva![[{”fid”:”301577″,”view_mode”:”media_original”,”type”:”media”,”attributes”:{”height”:”375″,”width”:”500″,”class”:”media-element file-media-original”}}]]

        1. Hienot, kiitti kuvasta ja kynsi-inspiraatiosta!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *