Lilyläisten mielessä: Adidaksen aarteet

adidas_blogi.jpg

 

Tänä vuonna uudelleenlanseeratut Adidaksen Stan Smith -tennarit ovat muotiväen suosiossa, joten tietenkin ne löytyvät myös Jepsukan jaloista. Tuttuun luksustyyliinsä Jepsukka yhdisti tossut Balmainin farkkuihin ja Célinen laukkuun. Très chic!

Hertta meni omaksi yllätyksekseen logoista sekaisin  tammikuussa, kun häntä kuvattiin heinäkuun Trendissä nähtävään juttuun. ”Itselläni vakkariasu oli Addun nappiverkkarit ja äidin valkoinen reilu neulepaita, ja sen alla vielä poolo”, Hertta muisteli lukioaikaista tyyliään ja toivotti sporttilogot taas tervetulleiksi vaatekaappiinsa. 

Korkkarit ja kolmiraitaleggarit odottamaton, mutta toimiva kombo. Pirett näyttää mallia kirjaimellisesta luksussporttityylistä ja hyvältähän se näyttää.  

Stan Smitheissä kulkee myös Petra. Hän testasi samaa asua sekä tossujen että korkkareiden kanssa ja todisti, että Stan Smithit ovat hypensä väärti. Ne ovat yhtä aikaa katu-uskottavat ja cocktail-kutsukelpoiset. (Olen nähnyt Petran myös taidenäyttelyn avajaisissa samaisissa tennareissa ja käärmemekossa  annan sillekin yhdistelmälle viisi tähteä.)

 

Teksti: Muotituottaja Noora, joka kirjoittaa tätä tekstiä jaloissaan valkoiset Superstarit.

Kuvat blogeista

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *