Lilyn etusivun kategorioihin viilausta – käyttökatkos saitilla tiistaina klo 13

Toimitus

 

Jippiii!

Huomenna Lilyn etusivu kokee pienen freesauksen. Päivitämme etusivun kategoriat uuteen – parempaan – uskoon!

Etusivun kategoriat menevät jatkossa näin:

MUOTI / KAUNEUS

SUHTEET / PUHEENAIHEET / HYVINVOINTI & TREENI / TYÖ

PERHE

KULTTUURI / RUOKA / SISUSTUS / MATKAT

 

Kuten ehkäpä huomasit, pienen järjestysmuutoksen lisäksi suurin uudistus on uusi Perhe-kategoria. Idea oikeasta Perhe-kategoriasta alakategorioineen on tullut lukuisten lilyläisten palautteista: lukijat ja bloggaajat haluavat löytää perheeseen liittyvää sisältöä Lilystä entistä paremmin. Nyt toiveisiin on vastattu!

 

Huom! Huomenna tiistaina Lilyssä on käyttökatkos kello 13.

Jos suunnittelet postauksen tekemistä, tee se ennen tai jälkeen käyttökatkoksen, jottei postaus vahingossakaan katoa bittimeren uumeniin.

 

 

Kommentit

HandMadeWithLove

Hei, ihan super kivaa, että tulee perhe-osio!! Kiitos kiitos kiitos toimitus, kun tartutte tuumasta toimeen ja palautteet huomioidaan!!! :)

riik
3h+kasvimaa

onpa hyvä lisäys! Uusia kategorioita voi aivan varmasti lisätä ihan loputtomiin, mutta hauska alakategoria olisi myös "lemmikit" :)

Jenni H.
Terävät hampaat.

Jee kiva! Vaikuttaako muutos jossain jo nyt..? Yritin meinaan eilen blogata, mutta teksti katosi, enkä ole nyt vuorokauteen saanut omaa blogiani auki ollenkaan. Buhuu. :((

HeidiNK
Elämänmeno

Kivaa, että tulee uudistusta! Itse odotan malttamattomana sellaista, että postausta kirjoittaessa tallentuisi versio automaattisesti... Välillä kun kone/netti tökkii, niin meinaa itku tulla silmään kun pitkä (ja tietysti erinomainen) postaus katoaa taivaan tuuliin :)

Jenni H.
Terävät hampaat.

Ah joo, todellakin samaa mieltä!

PS. Hyvä toimitus, blogiini ei yhä pääse ja on jo tiistai.. :(

sasu
pitkät iloiset päivät

Siis eikö tällainen ominaisuus ole jo olemassa? Mulla ainakin löytyy automaattisesti tallennetut luonnokset tuolta samasta paikasta mistä itse tallennetutkin. :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Minua kiinnostaa, miksi tuossa Suosittelemme-listauksessa roikkuu blogeja, jotka ei enää juuri päivity? Säännöllisin väliajoin kyllä lisätään blogeja. Esimerkiksi Laura Loves (hyvä blogi, luin sitä itsekin joskus ahkerasti) ei ole päivittynyt tasaisesti enää maailman aikoihin. Satunnaisia postauksia tulee silloin tällöin.

Vierailija (Ei varmistettu)

Olin vain rehellisen kiinnostunut asiasta. Hyvää jatkoa!

Kommentoi