Lilyn hiusviikko: Osallistu viiden herkullisen Tigi Bed Head Candy Fixtations -tukkatuotepaketin arvontaan

tigi.jpg

Nyt koitti karkkipäivä! Lahjomme tukkaviikon kunniaksi viittä lilyläistä Tigi Bed Headin uusilla Candy Fictations -tuotteilla.

Valitsimme makeannälkäisen blogikansan hurmanneista herkku-uutuuksista kolme killereintä: Mega Whip -puolimattaisen hiusrakennevoiteen, Sugar Dust -tyvipuuterin ja  Sugar Shock -tuuheuttavan sokerisuihkeen.

Yksi viidestä palkintopaketista voi olla sinun, kun paljastat meille tukkarutiinisi ja kerrot, kuinka kauan laitat päivittäin tukkaasi?

Vastausaikaa on sunnuntaihin 9.10. klo 24.00 asti, ja arvontaan osallistuvat kaikki Lilyyn rekisteröityyn käyttäjät.

Jos et ole vielä rekisteröitynyt Lilyyn, tee se näpsäkästi tästä.

Klik klik ja slurp!

Kommentit (93)
  1. kevjumbaforever
    25.9.2012, 19:27

    Tässä on mun blogini hiusjutuista, kaikkea mahdollista! 🙂 (aloitin juuri bloggailun :,D)

    http://www.lily.fi/palsta/intohimoni-hiukset

  2. Mun hiustenlaittoon menee aamuisin korkeintaan noin 5 minuuttia,nimittäin minulle riittää se että laitan hoitoainetta hiuksiin, harjaan luonnonharjasharjalla ja lakkaa siihen päälle ja avot.Minulla tulee täydelliset laineet hiuksiin ilman mitään laitteiden kanssa räpläämistä, lakka vielä oikein korostaa kiharoita ja saa hiukset näyttämään sellaisilta että niihin olisi uhrattu kauankin aikaa mutta ei.Onneksi se on niin helppoa minulle ettei hiuksen kanssa tarvitse hermoilla juuri koskaan.

    Ja melkein päivittäin pesen hiukseni jottein ne rasvaantuisi kovin mutta joskus selvitään myös ihan Tigi catwalk kuiva shampoolla jossa on aivan mieletön tuoksu.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *