Lilyn joulukalenteri aukeaa pian

Toimitus

Tontut kurkkivat ehkä jo ikkunoissa... tai ainakin ensimmäiset glögimukit on kumottu. Sunnuntaina vietetään ensimmäistä adventtia ja silloin avautuu myös Lilyn joulukalenteri.

Luvassa on kaikkea kivaa Lilyn laajasta aihepiiristä: mainioita askarteluvinkkejä, hauskaa tekemistä, ruokaideoita, huumoria, lahjavinkkejä ja muotia aina jouluun asti toimituksen väeltä ja bloggaajilta. Kaiken kruunaavat muhkeat arvonnat, joita järjestetään joka sunnuntai jouluun asti.  Klikkaa siis toimituksen blogiin joka aamu katsomaan, mitä luukusta paljastuu!

Onko sinun blogiisi suunnitteilla jouluista sisältöä tai joulukalenteria? Vinkkaa siitä kommenteissa!

Kuva: A-lehtien kuvatoimitus

Kommentit

Charkku
Charlotan silmin

Jee, joulukalenteri! Mun blogissa jouluista sisältöä nyt ainakin on luvassa, pakostakin, kun olen tälläinen yli-innokas joulutonttu :')

Coco
Coco Sweet Dreams

Hei joo! Mä olen kans suunnitellut joulukalenteria... Lähinnä jouluisia Sisustusjuttuja, kattausidiksiä ja semmottiis. :)

Paperikaupan tyttö

Kuulostaa kivalta! Mäkin olisin halunnut tehdä oman blogijoulukalenterin mutta tajusin, ettei mun aika riitä 24 postauksen tekoon, enkä halua ottaa stressiä tästä. Blogissani on ollut jouluisia askarteluvinkkejä jo pitkin marraskuuta ja tahti tulee varmasti kiihtymään, mitä lähemmäs joulua mennään :)

tiinapetriikka

Ihanaa! Mullakin varmaan kaikkea jouluista tiedossa, vaikken valitettavasti ihan 24 postaukseen kykene... :)

FFFifi
Fitness Führer

Mä olen suunnitellut pitäväni joulukalenteria Facebookin puolella. Hiukan huolettaa, että muistanko ja ehdinkö keksiä joka päivälle luukun, mutta eikös sellaisesta tavallisestakin kalenterista jää joskus joku luukku avaamatta? Mulla ainakin jää. Hhhm, tämähän lupaa tosi hyvää :D

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Omaan blogiini on, jos suinkaan ehdin ja kykenen, tulossa jouluruno/joululaulukalenteri. Tänään kirjoitinkin joulukalentereista, kun muistelin kaiholla lapsuuden yksinkertaisia kalentereita ja mietin kauhulla tämän päivän lelukalentereita yms.

http://www.lily.fi/blogit/kahvia-kiitos/onko-se-enaa-joulukalenteri-jos

 

Laura00

Juu todellakin tämmöisenä joulu-intoilijana aion kirjoitella juttuja blogiini! Saas nähdä sitten mitä keksin :)

Joulukalenteri kuulostaa ihanalta! Tuhat ja yksi kirjaa -blogiini on tulossa jouluisia lukuvinkkejä :). 

Smile and Hope

Jouluista arvontaa on suunnitteilla blogimme puolelle. Paljastan siitä lisää lähiaikoina! :)

annam_
anna k.

Tosi hyvä idea! Eiköhän miunkin blogin puolelle jotain jouluista eksy, eilen jo aloittelin joulukorttipostauksella :)

Mimosa

Joulupostaukset on jo aloitettu. Kirjotin ekologisesta joululahjojen paketoinnista. Piakkoin tulossa myös jouluinen arvonta.

Toimitus
Toimitus

Hei hienoa kuulla, että näin moni aikoo tuoda joulufiilistä blogiinsa. Toimituksen tonttuaivot käyvät kurkkimassa! 

Nannannaa
Pahinta Nannaa

Mulla on jo kerran ollut askarteluvinkkiä perheen pienimmille ja jossain vaiheessa on mahdollisesti tulossa lisääkin, askarteluja ja leipomuksia varmaan lähinnä. :)

Alice
My blueberry dream

Päätin aloittaa justiinsa vuorokauden vaihtuessa blogiini joulukalenterin! Luvassa ainakin tutoriaaleja, käsityövinkkejä, kirja- ja leffasuosituksia sekä arjenpiristyksiä, eli kaikkea sellaista, joilla voi saada aikaiseksi joululahjoja, piristää pimeitä päiviä ja tuoda iloa itselle ja läheisille :) 

Jenni H.
Terävät hampaat.

Kyllä! Omassa blogissani avautui juuri äsken joulukalenteri, joka oikeasti aukeaa päivittäin!

Joka päivä luvassa uusi Joulutuuletus ja latinankielinen lentävä lause uudelleen käännettynä toimivaan ja jouluiseen muotoon. Kuvineen päivineen.

Kuulostaa tylsältä, mutta ei ole. Oma läppä, paras läppä. Menkääpä katsomaan! Hihii.

Ammi

Meidän poppoolla tulee Darlings-blogista löytymään myös jotain jouluteemaista! Juuri pidettiin yhteinen askarteluiltama joulukorttipajan muodossa :)

Kommentoi