Lilyn Lukupiiri osa 1

Toimitus

 

Lilyn Lukupiirin ensimmäinen äänestys on päättynyt ja yhteisömme äänesti luettavaksi...

Selja Ahava - Taivaalta tippuvat asiat (Gummerus)

Selja Ahavan toinen teos on 223-sivuinen Taivaalta tippuvat asiat. Kirja palkittiin huhtikuussa EU:n kirjallisuuspalkinnolla, ja se oli myös ehdolla vuoden 2015 Finlandia-palkinnon saajaksi. Teosta kuvaillaan satumaiseksi romaaniksi, joka ei jätä lukijaansa kylmäksi. Kuulostaa lupaavalta!

Lilyn Lukupiirissä luetaan teosta seuraavat reilu kaksi viikkoa. Edellisen lukupiiriin liittyvän jutun ja äänestyksen löydät täältä. Seuraavan kirjan äänestys alkaa pyhäinpäivänä 31.10.

Omia ajatuksia ja tunnelmia kirjasta voi jakaa täällä blogin kommenttikentässä, tai osallistua keskusteluun somessa (instagramissa ja snapchatissa nimimerkillä trendimag). 

Lukuiloa kaikille!

 

Kuva: Gummerus

Kommentit

Jes, juuri se kirja jota äänestinkin! :)

Toimitus
Toimitus

Hieno juttu! Itse en enää malttaisi odottaa, että pääsen aloittamaan lukemisen ja hypistelemään kirjaa. Tykkään tosta kannastakin extra-paljon. Millasia fiiliksiä siellä?

-Anne

Aloitin itse asiassa jo lukemaan kirjaa BookBeatistä. Mukaansatempaava oli, ja pääsinkin jo kymmenenteen lukuun. Mielestäni positiivistä oli myös se, että luvut eivät olleet liian pitkiä - siten myös kirjan tapahtumat, ja lukeminen etenivät sulassa sovussa keskenään, nopeasti ja jouhevasti.

Laura T.
M O L

Jesss! Messissä!

Kahvittelija
Kahvia, kiitos!

Aloin eilen lukea kirjaa, ja vartin sisällä olin jo itkenyt, nauranut ja halunnut isona Selja Ahavaksi. Ihanalta vaikuttaa!

Kiti

Nyt on lukupiirin ensimmäinen kirja luettu. Kiitos kirjailijan haastattelusta, se avasi kirjan teemat ihan uudella tavalla.

Ahmaisin kurjan parissa päivässä. Sen teksti oli ilmavaa ja syvällisyydestään huolimatta helppo sisäistää. Samaistuin syvällisiä pohtivaan tyttöön. Pidin uskomattomista sattumista kertovista kirjeistä, teki mieli ottaa niistä lisää selvää.

Sulattelen vielä lukukokemusta, mutta tämän hetken tunne kirjasta; vakava, hupsu, outo, viisas.

Loppu olinpieni pettymys, mutta mä olenkin neuroottinen loppujen suhteen. Petyn niihin lähes aina.

Kommentoi