Lilyn toimitus vinkkaa elokuun lempikauneustuotteet: Kerro omasi ja voita Lily-kassillinen kesäkosmetiikkaa!

elokauneus.png

1. Paksu ja pitkä otsatukka on Anna K:n kesän pelastus: Otsa ei kaipaa aurinkorasvaa, silmiä ei tarvitse meikata ja auringon pussaamat poskipäät korostuvat. Otsis toimii sekä sotkuisen rantapehkon, lettikampausten että ponnarin skarppaajana. Leikkauta otsis taitavalla kampaajalla, joka keventää latvaa aavistuksen, joten tukka asettuu kauniisti eikä kaipaa suoristusrautaa. Suihkaus kuivasampoota riittää.

 • Psst! Kokeile Tigin uuden Catwalk Session Series -sarjan kevyttä kuivasampoota, jolla supersuihkuttelijakaan ei voi vetää övereitä, 21,20 €.

2. Ninni käyttää vartalon kosteutukseen vartalovoita, koska sen olomuoto on jotenkin härskin runsas ja, noh, voinen. Tarkoitukseen sopii esimerkiksi Body Shopin Sweet Lemon -vartalovoi, 17 €, joka on kuin lemoncurdia iholleen sivelisi. Tuoksu on huumaava, mutta maistamiseen Ninni ei ole sentään sortunut  – vielä.

 • Psst! Säilytä vartalovoidetta kesähelteillä jääkaapissa. Kylmä voide tuntuu ihanalta ja viilentää vahingossa kärvähtänyttä ihoa.

3. Kesuri-Annan kissarajaukset ovat aiemmin näyttäneet siltä kuin ne olisi vedetty kissan tassuilla. L’oreal Paris Super Liner Luminizerilla -eyelinerilla puolisokea rähmäkäpäläkin saa piirrettyä kauniit ja kestävät viivat ihan ripsien rajaan. Miau! 13,30 €.

 • Psst! Älä edes yritä piirtää rajauksia yhdellä vedolla. Katso oikeat otteet Lilyn meikkausgurun Saara Sarvaan videosta.

4. Aurinko armas kuivas satehen – ja huulet siinä samalla. Jennan rohtuneet lomahuulet korjaa ekomerkki Mádaran ihanan sitruunainen softening lip balm -huulivoide.

 • Psst! Kuori kuollut iho huulten päältä hammasharjalla. Dippaa kosteaan harjaan vähän sokeria ja pyörittele harjaa hetki huulilla. Kuivaa kevyesti pyyhkeellä ja  levitä pälle kunnon kerros huulirasvaa.

5. Kesän kunniaksi kainalokarvoistaan luopunut Jenna on huomannut, että miesten partahöylät ovat naisten sheivereitä tarkempia ja tehokkaampia. Siispä mars miesten hyllylle posliinia palvovat naiset! Nappaa samalla reissulla pullo (tuoksun vuoksi naisten) sheivausgeeliä – sen ja tavallisen suihkugeelin välillä on vissi ero.

 • Psst! Koska karvat eivät kasva samansuuntaisesti, vaan jokaiseen ilmansuuntaan, vetele höylää sheivatessasi iholla eri suunnista, ylhäältä alas ja takaisin ylös, oikealta vasemmalle ja takaisin oikealle. Näin saat tasaisimman tuloksen.

 

Mikä killeri kesätuote pelastaa sinun elokuusi? Lataa tiukka arviosi ja kerro, mikä tuotteesta tekee lyömättömän. Kuva on kiva lisä!

Arvomme rekisteröityneiden vastaajien kesken maanantaina 8.8. klo 12 Lily-kassillisen kesäistä kosmetiikkaa.

Kassillisen kosmetiikkaa voitti Embo, onneksi olkoon vain!

Jos et ole vielä rekisteröitynyt Lilyyn, tee se nopeasti tästä. Rekisteröitymällä pystyt seuraamaan lempililyläisiäsi helposti, voit laittaa parhaat jutut talteen ja saat ilmoituksen uusimmista jutuista.

 

Kollaasi ja vinkit: Jenna Kämäräinen

Kommentit (69)
 1. mariestrange
  17.8.2011, 08:15

  Lee Stanfordin kuivashampoo tässä on ytyä!

 2. mariestrange
  17.8.2011, 08:10

  Lee Stanfordin kuivashampoo tässä on ytyä!

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *