LilyTalks: Miten kuvitat blogipostauksen omilla kuvillasi?

saara.jpg

Visual diary -blogin saarah tietää, miten huonoistakin puhelinräpsyistä saa kauniin näköisiä kollaaseja blogipostauksessa.

 

LilyTalks-viikko jatkuu! Tänään aiheena on blogien visuaalinen puoli. Saarah pitää Visual diary -blogia, joka on tunnettu kauniista kuvista ja esteettisyydestään. Saarah kertoo, miten voi kuvittaa blogipostauksensa omilla kuvalla vaivattomasti ja nopeasti, ja antaa pari muutakin oivallista vinkkiä.

Tällä viikolla julkaistaan joka päivä uusi LilyTalks-video, joka tarjoaa kaikille yhteisömme bloggaajille ja innokkaille blogien lukijoille vertaistukea, vinkkejä ja uutta tietoa. Kannattaa siis klikata itsensä toimituksen blogiin joka päivä.

 

”Ihmisen naama myy aina paremmin kuin kuva seinästä”, saarah toteaa. 

 

 

 

kysymys_sininen_1.png

Suosittele meille muille blogia, jossa on sinun mielestäsi kauniit tai nerokkaat kuvat!

 

 

Katso myös eilisen LilyTalks-video:

Puutalobabyn Kristaliina puhuu otsikolla: Netin anonyymit nillittäjät

 

 

Video: Janne Vainiomäki

 

 

Kommentit (17)
  1. Itse tykkään olla mieluummin kameran toisella puolella, joten asukuvien ottaminen on vielä hakusessa. Varsinkin, kun homma pitäisi hoitaa do-it-yourself linjalla, mikä on hiukan haastavaa nykyisillä kameran käsittelytaidoilla.  Mutta kokeilun ja erehdyksen taktiikalla voittoon. 🙂

  2. Kiitos hienosta infopläjäyksestä!

    Mä pelaan Iphonella. Ei ole järkkäriä, joten kännykkäkamera räpsyy ja tulee opeteltua ihan erilaisia juttuja ruokaa kuvatessa. 🙂

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *