LilyTalks: Näin saat lisää lukijoita blogillesi

Toimitus

White Trash Disease -blogin Nata tietää, minä päivänä ja kellonaikana kannattaa postata, jotta saa maksimoitua lukijakuntansa.

 

LilyTalks-viikon kolmas video sisältää paljon hyötytietoa ja hauskan kurkistuksen bloggaajan kulissien taakse. Kymmeniätuhansia viikkokävijöitä keräävän White Trash Disease -blogin Nata tietää tarkkaan, miten blogi kerää maksimimäärän lukijoita.

LilyTalks-videoilla Lilyn omat bloggaajat antavat vinkkejä ja vertaistukea bloggaajille ja lukijoille. Julkaisemme tällä viikolla joka päivä uuden videon.

”Postauksia kannattaa ajastaa: Perjantai ja lauantai ovat huonoimmat päivät postausten julkaisuun. Sunnuntai ja maanantai taas ovat hyviä päiviä”, insinööri-Nata tietää – ja antaa muuten toimituksen blogissa aiheesta myöhemmin vielä lisävinkkejä, pysykää kuulolla.

 

Kiinnostaako sinua, minkä verran blogillasi on lukijoita?

 

 

Katso myös aiemmat LilyTalks-videot:

Visual diary -blogin saarah kertoo: Miten kuvitat blogipostauksen omilla kuvillasi?

Puutalobabyn Kristaliina puhuu otsikolla: Netin anonyymit nillittäjät

 

Video: Janne Vainiomäki

 

Kommentit

Nāiádes
Naiádes

Hyvän otskoinnin plussapuolista unohtui mainita se, että sitten jos joku sattuu närkästyyn postauksen aiheesta, voi sen otsikon näppärästi vaan vaihtaa ja kieltää kaiken ; )

Annie Mink
Annie Mink

Hyviä vinkkejä! :)

Ja laitan tähän nyt palaute- ja apukyselyä, sillä tuo oikea palautelomake ei minulla toimi tai viesti ei lähde siitä mihinkään kun ei lähetä-nappulaa missään näy? :D

Eli en saa blogiini tageja näkyviin! Kun kirjoitan ne postatessa siihen valittuun kenttään, kaikki sujuu hyvin ja tunnisteet näkyvät postauksen alla, mutta blogin sivupalkissa lukee vain "ei tunnisteita" vaikka olen niitä joka postaukseen laittanut. Missähän vika piilee? Blogini osoite on http://www.lily.fi/blogit/annie-mink

Kiitokset jo etukäteen vastauksesta mieltä vaivanneeseen kysymykseen :)

phocahispida

Moikka!
Olethan tarkistanut, että blogin asetuksista on lisätty blogin sivupalkkiin asiaankuuluvat widgetit eli esim. kirjoittajan esittely-palikka, tagipilvi tai -lista, arkisto jne. Jos tagipilvestä puuttuu se "ruksi" tai koko widgettiä ei ole lisätty, tunnisteet ovat kyllä olemassa, mutta listaus ei tule näkyviin.

Vika voi toki olla siinäkin, että tunnisteet eivät syystä tai toisesta löydä tietään sivupalkkiin, mutta itseltäni on aikankin joskus pudonnut osasta widgeteistä ruksit pois. :)

Annie Mink
Annie Mink

Kiitos suuresti, sieltä se ratkaisu ongelmaan löytyikin :D

phocahispida

Hyvä että hyödytti. :)

Kommentoi