LilyTalks: Näin saat lisää lukijoita blogillesi

nata.jpg

White Trash Disease -blogin Nata tietää, minä päivänä ja kellonaikana kannattaa postata, jotta saa maksimoitua lukijakuntansa.

 

LilyTalks-viikon kolmas video sisältää paljon hyötytietoa ja hauskan kurkistuksen bloggaajan kulissien taakse. Kymmeniätuhansia viikkokävijöitä keräävän White Trash Disease -blogin Nata tietää tarkkaan, miten blogi kerää maksimimäärän lukijoita.

LilyTalks-videoilla Lilyn omat bloggaajat antavat vinkkejä ja vertaistukea bloggaajille ja lukijoille. Julkaisemme tällä viikolla joka päivä uuden videon.

”Postauksia kannattaa ajastaa: Perjantai ja lauantai ovat huonoimmat päivät postausten julkaisuun. Sunnuntai ja maanantai taas ovat hyviä päiviä”, insinööri-Nata tietää  ja antaa muuten toimituksen blogissa aiheesta myöhemmin vielä lisävinkkejä, pysykää kuulolla.

 

kysymys_sininen_1_0.png

Kiinnostaako sinua, minkä verran blogillasi on lukijoita?

 

 

Katso myös aiemmat LilyTalks-videot:

Visual diary -blogin saarah kertoo: Miten kuvitat blogipostauksen omilla kuvillasi?

Puutalobabyn Kristaliina puhuu otsikolla: Netin anonyymit nillittäjät

 

Video: Janne Vainiomäki

 

Kommentit (5)
 1. Hyviä vinkkejä! 🙂

  Ja laitan tähän nyt palaute- ja apukyselyä, sillä tuo oikea palautelomake ei minulla toimi tai viesti ei lähde siitä mihinkään kun ei lähetä-nappulaa missään näy? 😀

  Eli en saa blogiini tageja näkyviin! Kun kirjoitan ne postatessa siihen valittuun kenttään, kaikki sujuu hyvin ja tunnisteet näkyvät postauksen alla, mutta blogin sivupalkissa lukee vain ”ei tunnisteita” vaikka olen niitä joka postaukseen laittanut. Missähän vika piilee? Blogini osoite on http://www.lily.fi/blogit/annie-mink

  Kiitokset jo etukäteen vastauksesta mieltä vaivanneeseen kysymykseen 🙂

  1. Moikka!
   Olethan tarkistanut, että blogin asetuksista on lisätty blogin sivupalkkiin asiaankuuluvat widgetit eli esim. kirjoittajan esittely-palikka, tagipilvi tai -lista, arkisto jne. Jos tagipilvestä puuttuu se ”ruksi” tai koko widgettiä ei ole lisätty, tunnisteet ovat kyllä olemassa, mutta listaus ei tule näkyviin.

   Vika voi toki olla siinäkin, että tunnisteet eivät syystä tai toisesta löydä tietään sivupalkkiin, mutta itseltäni on aikankin joskus pudonnut osasta widgeteistä ruksit pois. 🙂

   1. Kiitos suuresti, sieltä se ratkaisu ongelmaan löytyikin 😀

    1. Hyvä että hyödytti. 🙂

 2. Hyvän otskoinnin plussapuolista unohtui mainita se, että sitten jos joku sattuu närkästyyn postauksen aiheesta, voi sen otsikon näppärästi vaan vaihtaa ja kieltää kaiken ; )

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *