LilyTalks: Työminän ja blogiminän ristiriidat

Toimitus

Täydellinen äitiysloma -blogin Ellalta on kysytty työpaikalla, onko asiantuntijatehtävässä toimivan naisen järkevää pitää äitiysblogia.

 

LilyTalks-viikon neljäs video käsittelee työn ja blogin yhteensovittamista. Täydellinen äitiysloma -blogin Ella on töissä asiantuntijatehtävissä mutta vapaa-ajallaan hän kirjoittaa kakkavaipoista. LilyTalks-videolla hän puhuu siitä, miten työelämän uskottavuus saattaa kärsiä bloggausharrastuksen takia. Vaikuttaako äitiysblogin pitäminen työminään?

Julkaisemme tällä viikolla joka päivä uuden LilyTalks-videon, joka tarjoaa vertaistukea ja neuvoja bloggaajille ja lukijoille.

”Minulta on kysytti ihan suoraan, ovatko prioriteettini siirtyneet työelämästä kotiin. Tämä on aika mielenkiintoinen kysymys, koska… joo.”
 

 

Onko sinulla ollut koskaan hankaluuksia sovittaa yhteen blogiminää ja työminää?

 

 

Katso myös aiemmat LilyTalks-videot:

White Trash Disease -blogin Nata antaa konkreettisia vinkkejä: Näin saat lisää lukijoita blogillesi

Visual diary -blogin saarah kertoo: Miten kuvitat blogipostauksen omilla kuvillasi?

Puutalobabyn Kristaliina puhuu otsikolla: Netin anonyymit nillittäjät

 

Video: Janne Vainiomäki

 

Kommentit

CougarWoman
CougarWoman

Aaahhaah - putosin ajatellessani, mitä kollegani sanoisivat, jos tietäisivät... Täysin surrealistista edes ajatella tuommoista skenaariota :D 

Julia Thurén
Toimitus

"Kuule, meneekö seksi prioriteettinä sinun työtehtävien edelle?"

CougarWoman
CougarWoman

"...menee..." :D 

Hurmosmamma

Anteeks mitä, seksi? Onko se jotain syötävää? Missäs se prioriteettilistan mappi Ö onkaan.... Terveisin, raskaushan on elämän hehkeintä aikaa.

Kommentoi