LilyTalks-viikko alkaa: Puutalobaby ja anonyymit nillittäjät

kristaliina.jpg

Puutalobabyn Kristaliina saa paljon ilkeitä kommentteja blogiinsa. Hän on kehittänyt itselleen sopivan tavan reagoida niihin.

 

Tänään alkaa LilyTalks-viikko! Julkaisemme toimituksen blogissa joka päivä yhden LilyTalks-illassa nauhoitetun videon. Illan aikana seitsemän Lilyn bloggaajaa puhui kameran edessä aiheesta, joka heitä on pitkään mietityttänyt. Tällä viikolla julkaistavat videot tarjoavat kaikille yhteisömme 8 000 bloggaajalle ja innokkaille blogien lukijoille vertaistukea, vinkkejä ja uutta tietoa.

Aloitamme LilyTalks-viikon ajankohtaisella aiheella: netin anonyymeillä nillittäjillä.

Puutalobaby-blogin Kristaliina saa usein nimettömiä kommentteja, joissa joku kritisoi hänen blogiaan, elämäntapaansa tai vaikkapa postauksen kuvassa taustalla näkyvää kuihtunutta kukkasta. Kristaliina on oppinut, että nillittäjiin voi reagoida kolmella tavalla.

”Kaikki mitä vastaat anonyymille nillittäjälle, on polttoainetta hänelle”, Kristaliina uskoo.
 

Saara Sarvas ei oman bloginsa puolella suhtaudu ihan yhtä zeniläisesti netin ilkeisiin kommentteihin. Lue Saaran ansiokas postaus täältä

kysymys_sininen_1.png

Miksi sinun mielestäsi joku kommentoi netissä ilkeästi nimettömänä?

 

Videokuvaaja: Janne Vainiomäki.

 

suhteet oma-elama ajattelin-tanaan
Kommentit (22)
  1. YKSINKERTAISESTI PALJON MELUA (ÄÄNTÄ) TÄYSIN TYHJÄSTÄ!!! Siis oikeesti sulkekaa elämänne ihan omiin piireihinne. Joskus on siis ihan pakko tsekata, että mistä helvetin ei mistään joku voi kirjoittaa! Suljen blogisi ja äänesi ikuisesti osaltani.
    ÄÄNETTÄMYYTEEN (joka oli osaltasi täyttä löpinää)

    1. Heeeeeei nyt mä tiedän – Toimitus itse taitaa huvikseen kirjoittaa näitä huutoja tähän kommenttiketjuun esimerkeiksi, että mitä se nillitys voi parhaimmillaan olla 😀 Busted! 😀

  2. Tämän portaalin toimituksella ei ole mitään käsitystä, mitä tarkoittaa sananvapaus ja missä sen rajat ovat, ammattijournalistiikassa. Olisi korkea aika opetella itse, sen sijaan että parjaa kommentaattoreita.

    1. ”Mä vaan sanon mielipiteeni, kyllä mulla on oikeus siihen!” -Ote Ammattinillittäjän Käsikirjasta.

Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *