Lindsay Lohanin pikkusisko tähtää mallimaailman huipulle

ali_lohan.jpg

Näyttelijä Lindsay Lohanilla riittää päihde- sun muita ongelmia, mutta pikkusisko Ali Lohanilla pyyhkii hyvin. Mallin urasta haaveileva Ali on allekirjoittanut sopimuksen nimekkään mallitoimiston kanssa ja tähtää mallimaailman huopulle. Women’s Wear Daily haastatteli lupaavaa mallia  Model Call -juttusarjassaan.

19-vuotias Ali on juuri kiinnitetty newyorkilaisen Wilhelmina-mallitoimiston listoille. Ali haaveili meribiologin urasta, mutta aikoo nyt panostaa mallin uraansa täysillä ja käy ahkerasti testikuvauksissa ja castingeissa. Ali kertoo haastattelussa, että ei koe saavansa erityiskohtelua tunnetusta sisarestaan huolimatta. Alin tavoitteena on rakentaa uraa omilla ansioillaan.

Lindsayn varjo ja maine seuraavat Alia kuitenkin. Ali kertoo pyrkivänsä aina olemaan kuvauksissa ajoissa ja käyttäytyvänsä ammattilaisen elkein. Näin hän toivoo  todistavansa, etteivät siskon ongelmat heijastu häneen. Toki siskosta on ollut myös hyötyä ja tukea. Ali sanoo haluavansa hyödyntää tunnettua nimeään tulevaisuudessa hyväntekeväisyystyössä.

Vaikka Lindsay ei paras roolimalli Alille olekaan, ovat sisarusten välit lämpimät. Mistä kuuluisa sisaruspari sitten kotioloissa juttelee? No, vaatteista ja meikeistä tietysti.

Lue Alin haastattelu kokonaisuudessaan tästä.

Model Call –juttusarjassa haastateltiin taannoin myös suomalaista Saara Sihvosta. Lue lisää Saaran haastattelusta tästä toimituksen jutusta.

Teksti: Laura Paananen, joka toivottaa Alille onnea ja menestystä mallin uralla, mutta samalla toivoo, että nuori neito pitää päänsä kylmänä eikä lankea Lindsayn viitoittamalle tielle

Lähde: WWD

Kuva: Splash News

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *