Litteys, Twitter ja parempaa seksiä – Täydellinen opas vuoteen 2014

Naiset, tehän janoatte neuvoja siihen, miten elää oikein, trendikkäästi ja täydellisesti. Näillä ohjeilla elämästäsi tulee täysipainoista ja oikeaoppista sekä olet onnellinen, laiha, kaunis ja rakastunut.

1. Muuta maalle, ota lampaita ja ryhdy vetämään retriittejä. Jokainen meistä vihaa työtään, vai mitä. Työ on jotenkin niin epäluovaa ja epäaitoa, on kiirekin. Ja jokaisessa naisessa asuu lempeän luonnon helmaan kaihoava henkiparantaja.
Lampaat kuulemma hoitavat käytännössä itse itsensä, ja retriittihän tarkoittaa sitä, että rahastat kaltaisiltasi kaupunkilaisilta pösilöiltä 500 euroa siitä, että ne saavat pitää viikonlopun ajan turpansa kiinni.
Disclaimer: On myös mahdollista, että tämä vinkki on ihan 2012, ja nyt on taas muotia olla pörssimeklari.

2. Klikkaa laihdutusaiheisten juttujen linkkejä. Laihdutus on viimeistä huutoa edelleen, vaikka monet jo luulivat, että kaikki me kapeauumaiset lihaskimput osallistutaan bikini fitness -kisoihin tänä vuonna. Mutta fitnessmissitkin laihduttavat!
Mikäli haluat blogipostauksellesi lukijoita, otsikoi juttusi: ”Mannerheim ja laihdutus”, ”Uskomatonta, pudota donitsidieetillä 10 kiloa” tai ”Laiha on litteämpi seksikumppani”.

3. Harrasta parempaa seksiä. Tässä neuvossa on jo heti se ongelma, että ”harrastaa seksiä” on kamala anglismi verbille ”panna”. Se saa toiminnon kuulostamaan ohjatulta seinäkiipeilyltä.
Joka tapauksessa olet tyytymätön seksielämääsi, etkö olekin. Sinulla on onneksi vaihtoehtoja.
Voit noudattaa seksiterapeuttien neuvoja ja merkata seksin kalenteriin. Alusta seksikerta pelaamalla eroottista lautapeliä seksikkäässä yöasussa (paituli, josta on revittu hihat pois) ja hieromalla toisianne öljyillä (ei valkosipulilla maustettu oliiviöljy).
Toinen vaihtoehto on tehdä se vähemmän ääliömäisellä tavalla.

4. Osta vain sellaisia täydellisiä asukokonaisuuksia, joita todella tarvitset. Pidä kaapit siistinä. Älä kuuntele kenenkään urpon mielipiteitä vaatteistasi tai kaappiesi siisteydestä.

5. Keksi ainakin yksi hyvä yhteiskunnallinen ajatus. Helpointa on puuttua heikompiosaisten asioihin. Käyttämättä ovat vielä ainakin nämä ideat:
* Annetaan köyhille 1000 euroa, pelleperuukit ja vanha Viking Linen alus.
* Työttömät voisivat olla ruokakauppojen kassoilla pakkaamassa mun ostokset ja kantaa ne mun Lexukseen.
* Vähempiosaisille järjestetään asennekursseja, joilla kerrotaan, että yhteiskunnallinen osattomuus on vain mielentila.

6. Toisille naisille neuvoja jakelevat, tärkeilevät muijat tapaavat väittää, että hyvät rintsikat saadakseen on aina ostettava kalliit erikoisliikehenkselit. Ei pidä paikkaansa.

7. Opiskele tästä pikana kolme uutta kieltä ja säästät ne illat, jotka notkuisit työväenopistolla: Vin rouge [vään ruus], silvoplee (ranska), Vino tinto, por favor (espanja) sekä ein weissbier, bitte (saksa).

8. Koeta pohtia, mikä on Twitterin tarkoitus. Ihmiskunta on yhä hukassa tämän kysymyksen edessä.

9. Älä piilota kynttilää vakan alle. Hanki aivan helvetin iso ulkotuli, sytytä se bensalla ja pane pihalle roihuamaan. Tämä ei ollut vertauskuva.
 

Lue Virpi Salmen edelliset jutut:

Olen vain tällainen perfektionosti

Miksi en ylistä ruotsin kieltä

 

 

Kommentit (0)
Rekisteröitymällä Lilyyn kommentoit kätevämmin ja voit perustaa oman blogin. Liity yhteisöön tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät merkitty *